24.07 DH Bydgoszcz!!!!!!!!!

Domino01
Kontakt:

24.07 DH Bydgoszcz!!!!!!!!!

Post autor: Domino01 »

Kto planuje wyjazd do bydgoszczy??? Ciekawe czy dużo ludzi bedzie???
Pozdro!!!
Baal
Kontakt:

Post autor: Baal »

ja planuje wyjazd juz od jakiegos czasu. to będzie mój debiut:) tyle że cięzko jest znaleśc kogos kto by chciał sie jeszcze wybrać:/ no ale będe na 99%
zabor
Kontakt:

Post autor: zabor »

ja bede:-) hehe

trasa jeszcze nie skonczona ale zapraszamy
Baal
Kontakt:

ooo, zabor miejscowy i pewnie nienajgorzej poinformowany:) wiem że trasa jest jeszcze nieskończona ale mógłbys zdradzić chociaz kilka szczegułów? najbardziej interesuje mnie czy będzie trzeba duzo dopedałowac, czy moze będa to zjazdy troche wolniejsze ale za to techniczne? słyszałem że trasa ma byc dosyc trudna, a czy na sztywniaku będzie mozna cos zawojowac? zdradź coś jesli możesz. dzieki z góry
Smuczek
Kontakt:

24.07 DH Bydgoszcz!!!!!!!!!!

Post autor: Smuczek »

ja tez jestem miejscowy i troche opowiem o naszej pracy:) trasy(bo zawody beda rozgrwaly sie na 2 trasach i bedzie zliczona suma czasow)nie sa trudne,trzeba troche pedałowac,dolny odcinek trasy jest szybki, calosc jest do przejechania na sztywniaku,kazda przeszkode mozna przejechac lub objechac wiec nie ma problemu,nawet jezeli komus cos nie pojdzie to moze bez problemu przejechac dalej,jezli jakies jeszcze macie pytania to słucham,stukajcie rowniez na meila lub gg:) pozdrawiam
Smuczek
Kontakt:

zapomniałem jeszcze: strona zawodow:www.dh-bydgoszcz.prv.pl moje gg-2192327 mail-smuczek@poczta.onet.pl
Smuczek
Kontakt:

zabor
Kontakt:

trasa srednio po *****;-) jak na bydgoskie warunki to itak dobrze:-)

wszystko da sie na hardzie objechac, moze szybciej nawet niz na fullu:-D
Naczo
Kontakt:

Post autor: Naczo »

To czy na HT bedzie szybciej niż na FS to się okaże ]:-> Ja do Bydgoszczy wpadam na 320% tym bardziej, że Smuczek wspomiał coś o ognichu, kiełbach i browarze na after, które ma być na miejscu obok trasy. Jak dla mnie super, z tego co widziałem na fotach i co mówił Smuczek zapowiada sie całkiem przyjemna imprezka. Postaramy sie z HCFR przytargać konkretną ekipę z Gdyni, żeby wam frekwencje podnieść... i opróżnić wasze zapasy kiełby i browra :P

P.S Pozdro dla Smuczka za zrobienie fajniutkiej traski :D
Baal
Kontakt:

mam jeszcze jeden problem:/ Jak to będzie ze startem niepełnoletnich w bydgoszczy? wystarczy zgoda napisana w domu przez starszych plus jakis ich dokument(np paszport)? wiem że kiedyś z tym były niezłe jazdy. gdyby mógl się w tej sprawie wypowiedzieć ktos z organizatorów byłoby spox.
zabor
Kontakt:

Ty to ten na santa cruzie????

a co do zgody to nie wiem?? zapytaj sie smuczka bo on jest organizatorem
Smuczek
Kontakt:

Niepelnoletni beda mogli startowac,gdy okazda zgode rodzicow na start w zawodach. Naczo z ogniskiem i kiełbachami to jeszcze nic pewnego:P
DUO
Kontakt:

Post autor: DUO »

hehe znajac zycie to ognisko **** strzeli...zreszta ja sie nie zgadzam zeby mi pod domem ogniska robili :PPP
--->info dla smuczka...w tym tygodniu powinien przyjechac material na start wiec trzeba kolowac ekipe zeby to zatargac na gore :)
...a Ty zabor dawaj cyne jak jedziesz na tor bo jestes tam zawsze najwczesniej :D
...a co do trasy to lepiej zeby nie padalo w okolicach 24 lipca :P bo bedzie gnoj jak **** :D

www.dh-bydgoszcz.pl :)
DUO
Kontakt:

zabor
Kontakt:

Duo masz w leb, wiesz za co, nie?? poszedlem do gory zjechac a Ty zes zjebal:-) ja Cie dorwe
BikeRider
Kontakt:

Post autor: BikeRider »

ja chcialem sie spytac czy trzeba na te zawody jakies glopie licencje ? i ten kask ff , ochtaniacze zbroje itp ? smiigam na xc-owym biku mam nadzieje ze bede mogl se startnac :)

Zycie idioty to nie bulka z maslem
DUO
Kontakt:

zabor nie zjebalem :P musialem jechac ;] ale spoko spoko mam wszystko gotowe ;] ...kiedys Ci piwko postawie zebys nie mial na mnie focha :P
Naczo
Kontakt:

Post autor: Naczo »

Nie będzie browara, kiełbach i ognicha? To HCFR nie przyjeżdża :P. A tak poważnie, jak wygląda sprawa z noclegami? Chcemy wpaść z Abbą Piorunem i Młodym już w czwartek, reszta ekipy ma dojechać w pt rano. Stoimy tochę cienko z kasą więc fajnie jak koszty bedą jak najniższe. Warunki mogą być słabe... po kilku browarach to i tak nie robi :P

Pozdro dla ekipy z Bydzi
zabor
Kontakt:

nie potrzebna jest licencja, kask byle jaki, zbroja nie potrzebna,

duo - ok :-)

naczo poczekaj na smuczka on tam wszystko wie
ODPOWIEDZ