Bike w pociągu
Bike w pociągu
Przewoziliscie w tym roku juz swoje rowery w pociagu? Bo ja chce pojechac w gory z nim przez pol Polski i nie wiem jak na to reaguje nasze kochane PKP bo rok temu robili nam cyrki z tego powodu i czy ich stanowisko w tej sprawie sie zmienilo czy jest tak samo jak bylo czyli jedni pozwola a drudzy karza wypier
-
- Kontakt:
bilet na cała polske znaczy jak kupujesz wynosi 4.50zł, jak kupisz w kasie to cie mogą pocałowac w dupe bo jak kasjerka sprzedała to jej błąd juz tak kilak razy jechałem pociągiem bez mozliwosci przewozenia rowerów i jakos nie bylo źle miałem bilet kanar sie boczył ale mi kary nie wlepił. a by spróbował...
pozdro!
pozdro!
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
-
- Kontakt:
Ja ja rok temu przewozilem to przy zmianie obslugi(nowy konduktorzy wsiedli)ok godz 4 w nocy odwidzialo im sie ze rowery sa schowane w kuszetce i kazali nam je wyniesc to my grzecznie wszystko wyjeliscy a bylo ich tam chyba z 7-10 a wszystko rozkrecone wiec nikt nie mogl wejsc ani wyjsc z naszego wagonu
Ethell ja mam do kraka jakies 20km i jak ja jezdze to licza mi 2x 4,50. I konduktor sie nie rzuca nawet jesli go masz w przedziale pasazerskim miedzy innymi typami ;) (mimo ze sa specjalne wydzielone miejsca z tylu ale tam bym nie zostawial na twoim miejscu chyba ze bedziesz tam sobie siedziec)
http://www.pinkbike.com/photo/1136980/
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
Co ty **********.. nie ma czegoś takiego że drużyny konduktorskie się zmieniaja o 4 rano gdzieś na trasie.Mol pisze:to przy zmianie obslugi(nowy konduktorzy wsiedli)ok godz 4 w nocy odwidzialo im sie ze rowery sa schowane w kuszetce i kazali nam je wyniesc to my
Zalecam jechać jak się da IC i brać wagon bezprzedziałowy z rowerowką to można obserwowac rower jak bezpiecznie wisi za szyba.
Rok temu jak jechalem to tak mialem ze jeden pozwolil a drugiemu sie odwidzialocyc pisze:Co ty **********.. nie ma czegoś takiego że drużyny konduktorskie się zmieniaja o 4 rano gdzieś na trasie.Mol pisze:to przy zmianie obslugi(nowy konduktorzy wsiedli)ok godz 4 w nocy odwidzialo im sie ze rowery sa schowane w kuszetce i kazali nam je wyniesc to my
Zalecam jechać jak się da IC i brać wagon bezprzedziałowy z rowerowką to można obserwowac rower jak bezpiecznie wisi za szyba.
-
- Kontakt:
www.pkp.pl
wpisujesz stacje końcową początkową i wyskakują Ci wszystkie połączenia....jak wejdziesz w jakieś połączenie to tam będą ceny biletów
wpisujesz stacje końcową początkową i wyskakują Ci wszystkie połączenia....jak wejdziesz w jakieś połączenie to tam będą ceny biletów