No własnie powiedzcie mi jak najwiecej o tej korbie.. czy daje jakos rade... bo szukalem ale znalazlem tylko jedna opinie... ze bardzo spoko ale mnoze wiecej ludzi moze cos na ten temat powiedziec ????
wiesz ja mam rpm el toro i napisze tak niech kazdy kto ma dm react niech spojze na todwrocie ramienia co jest napisane "el toro"
;];]
budowa jest identyczna tylko nazwa inna korbe polecam i kup el toro jest ciutke tanszy ;]
pozdro
Hiro pisze:wiesz ja mam rpm el toro i napisze tak niech kazdy kto ma dm react niech spojze na todwrocie ramienia co jest napisane "el toro"
;];]
budowa jest identyczna tylko nazwa inna korbe polecam i kup el toro jest ciutke tanszy ;]
pozdro
dokladnie to ta sama korba RPM a wlasciwie FSA robi te korby, ta korba to nie tylko dartmoor ale rowniez i black box, cmp no i chyba jeszcze pare firm je loguje wlasnym logo, korba spoko wytrzymala, i inserty w tych korbach sa o wiele lepsze niz w truvativie, siedza w ramieniu korby tak ze mozna odkrecic pedaly
polecam korby RPM, DARTMOOR i BLACK BOX bo to jedne z najlepszych korb w rozsadnej cenie (do 200zł) teraz ciesze sie ze wydalem tylko 150zl na dartmoora i widze ze nic mi sie z nim nie dzieje a codzien na forum pojawia sie jakis temat o husselfelcie rozjebanym itp wiec sam pomysl...