Da Bomb Suxx , Fuck Fuck Fuck
Da Bomb Suxx , Fuck Fuck Fuck
Nie wiem jak z kierami, ramami, mostkami i cala reszta, ale piasty przednie pod os 20mm suxx, na calej lini:|
Piaste kupilem jakies 4 miechy temu , tyle ze przez 2 miechy nie jezdzilem bo rower nie byl na chodzi, a przez 1 miech jezdzilem tylko tak, bo rower nie byl w 100 % sprawny... czyli bylo okolo 1 miecha jazdy... dity, i czasem jakis street... i ***, lozyska niby maszynowe, chodza tak hujowo, ze szkoda gadac:| , zatarly sie cale, i do tego toczenie zerowe:| , brat mial piaste Formuly z roku 01', i byla raz serwisowana... i co?? toczy sie z 3x razy lepiej od mojego da bomba, nie polecam tych piast,:/ i do tego te niskie kolnierze:/
ehhh, a i zeby nie bylo, wzielem ta piaste, bo u mnie w sklepie, tylko ta byla, [ dm NS'ow grimec brak ] a przeplot miale gratis, wiec..
Piaste kupilem jakies 4 miechy temu , tyle ze przez 2 miechy nie jezdzilem bo rower nie byl na chodzi, a przez 1 miech jezdzilem tylko tak, bo rower nie byl w 100 % sprawny... czyli bylo okolo 1 miecha jazdy... dity, i czasem jakis street... i ***, lozyska niby maszynowe, chodza tak hujowo, ze szkoda gadac:| , zatarly sie cale, i do tego toczenie zerowe:| , brat mial piaste Formuly z roku 01', i byla raz serwisowana... i co?? toczy sie z 3x razy lepiej od mojego da bomba, nie polecam tych piast,:/ i do tego te niskie kolnierze:/
ehhh, a i zeby nie bylo, wzielem ta piaste, bo u mnie w sklepie, tylko ta byla, [ dm NS'ow grimec brak ] a przeplot miale gratis, wiec..
piasta
To wymień łożyska na jakieś lepsze, bo napewno dają jakieś najtańsze...
Ten zabieg napewno ułatwi Ci życie:)
Też mam nq qr i chciałem da bomba, ale zrezygnowałem teraz mam mavica.
Ten zabieg napewno ułatwi Ci życie:)
Też mam nq qr i chciałem da bomba, ale zrezygnowałem teraz mam mavica.
TO NIEZLA MASAKRA, JA SIE SZYKUJE NA NOWE PIASTY W NASTEPNYM SEZONIE, JEZDZE TERAZ NA SHIMANO M475 DISC (NIE MUSZE TLUMACZYC CO TO) , KOLESIE MNIE STRASZYLI ZE POD MOIMI HAYES 200MM SZYBKO SIE WYJADA ALE JAK NARAZIE 800KM NA LICZNIKU I CHODZA JAK MARZENIE, ZERO LUZU ZERO OPORU TOCZENIA, WOGULE TO CO Z PIAST POLECACIE
Local Swinga-Swinga
TO NIEZLA MASAKRA, JA SIE SZYKUJE NA NOWE PIASTY W NASTEPNYM SEZONIE, JEZDZE TERAZ NA SHIMANO M475 DISC (NIE MUSZE TLUMACZYC CO TO) , KOLESIE MNIE STRASZYLI ZE POD MOIMI HAYES 200MM SZYBKO SIE WYJADA ALE JAK NARAZIE 800KM NA LICZNIKU I CHODZA JAK MARZENIE, ZERO LUZU ZERO OPORU TOCZENIA, WOGULE TO CO Z PIAST POLECACIE
Local Swinga-Swinga
Local Swinga-Swinga
qhcik ja juz nie wiem co mowic .... co nie dostaniesz w lapy to psujesz... ja mam ta piaste od listopada , wiec juz sporo, byla baardzo duzo razy w gorach, i na zawodahc tez ja mialem ,gdzie sie nie ********** ze spretem tylko cisniesz... kralu tez ma ta piaste , a wiesz jak on dopierdala, tez mu sie nic nie dzieje ! znam jeszcze kilka osob ktore te piasty maja i tez nie narzekaja, jedyna wada w tych piastach [ale tylko rocnzik 2003] bylo to ze w sorkdu jest taka jakby tulejka i jak sie duzo wyciaga oske to ta tulejke czsami trzeba ustawic na prosto, no ale to raczej nie przeszkadza az tak bardzo !.. wpadnij na sklep z ta piasta pomyslimy nad nia ..moze tylko lozyska zajechales w jakis niewiadomy sposob
w dół
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
Yoyoyoyo...co do piast da bomba to...ogolnie nie lubei firmy da bomb, bylem sceptycznie nastawiony, ale kupilem kolo od Saznownego Poloneza :)...i normalnie szok...chodzi ladnie pieknie :).
Moze Qhta cos ci tam wpadlo ze rozwalilo loztyska albo co... (mi wpadly opilki zelaza...i ciekzo bylo je ywjac ale wyciagnalem (musialem piaste w 2 miejscach przeszlifowac bo moj psylo ma zyebane mocowanie tarczy :).
Chodzi naprawde pieknie...a uzywana byla napewno DUZOOOOO... to juz napewno przez druga osobe :).
Pozdrawiam...jak cos to znam hurtownie lozysk w zabrzu to mozemy sie umowic !!.
papap
Moze Qhta cos ci tam wpadlo ze rozwalilo loztyska albo co... (mi wpadly opilki zelaza...i ciekzo bylo je ywjac ale wyciagnalem (musialem piaste w 2 miejscach przeszlifowac bo moj psylo ma zyebane mocowanie tarczy :).
Chodzi naprawde pieknie...a uzywana byla napewno DUZOOOOO... to juz napewno przez druga osobe :).
Pozdrawiam...jak cos to znam hurtownie lozysk w zabrzu to mozemy sie umowic !!.
papap
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera