witam!
chce sobie złożyć tylne koło do dirt/street i niewiem którą obręcz wybrać.
ALEXRIMS DM24 czy SUN RIMS MAMMOTH??? może jakieś inne doradzicie w tej cenie?? tylko żeby była pod V-ki.
pzdr
fakt... supry zarabiste obrecze... nie ma na nie mocnych nie ma co... jak cos to mam do sprzedania 2 x 24" na piastach reborn bloodline PRO w bdb stanie za 620 zl oddam od reki... aaa szprychy to dt champion :) pozdro
Jak cos to 1932052... jak jestes zainteresowany to mysle ze sie dogadamy :)
nierz dartmoor blizzard w tej cenie ;// dm24 calkiem elo i w sumie maja tyle samo przeciwnikow co zwolenniekow ale z etgo co napisalem wybralbym dm24 bo kolega jezdzi i esjt zachwycony ;]
a piasta do 130 zl to novatec na 4 maszynach tylko chyba dolozysz troche ;) ale ja wychodze z zalozenia ze lepiej dolozyc 20 zl i pcozekac te 2 tyg niz miec cos gorszego ;) cierpliwosc jest cecha ludzi wielkich ^^
mamut :p ciezki jak do streetu ale w miare mocny a dm 24 to raczej nie. kurde teraz tak mysle i stwierdzam ze niama jakis fajnych obreczy do streetu tzn lekkich mocnych i w miare w dobrej cenie, pod V-ki. W halo combat sie gna scianki jak ci niewyjdzie bany:/
mamoth i supra są z dupy wysrane!!!
Miałem i trzeba było ze 2 razy w tygodniu centrować a szprychy byly DT championy i bardzo dobrze zaplecione. Miękkie są i tyle