Support - serwis Kraków !!

tadzio-krk
Kontakt:

Support - serwis Kraków !!

Post autor: tadzio-krk »

Witam,
wiec mam support dartmoora hard-barra i jakies 30min temu postanowilem sobie przeczscic napew wiec odkrecilem korbe i support przeczyscilem chce wkrecic support a tu zonk dochodzi lekko do 1/3 a potem juz wole nie prubowac bo chyba zepsuje ;(( przemylem pedzelkiem z bezyna i nasmarowalem towotem gwint w ramie. co mam zrobic? jakies sposoby ::( ? albo inaczrej jutro mam zamiar z rowerekiem pojechac do jakiegos serwisu tylko nie wiem jakiego? jaki polecacie w ktorym pomoga mi no i moze jesli cos sie zjeb.. nagwintuja albo cus? help ludzie bo smigac nie moge ... :/

PS. jesli wyrobilem gwint w supporcie / ramie albo w tym i w tym to jest mozliwosc jeszcze jakos tego naprawienia ? nagwintowac ;9 ?
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Hmmm a przejżałeś te gwinty?? tak na oko nie widać , że coś jest nie tak?? W większości serwisów Ci to zrobią. Ja polcam serwis Mud-serwis na placu centralnym, możesz zapytać motomyszy czy Ci to zrobi i za ile...
Szczurek
Kontakt:

Post autor: Szczurek »

Vario-Bike ul. Józefińska
Tutaj masz dokładne położenie: http://home.autocom.pl/krakoff/mapa.jpg

Nawet jeśli coś sie stało w ramie w co wątpie to zrobią=)
http://www.pinkbike.com/photo/1370736/
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

żeby było iż nei zatraciłęm do konca poczucia obiektywnosci to oprocz mudow polecam serwis mavericka, robia dobrze tanio, jak widza ze cos jest nei tak to nie odmawiaja tylko staraja sie deliketnie ewentualny problem rozwiazac, W ostatnim czasie załątwiłem im dwa pakiety do roboty, jeden zukreconym gwintem do sciagacza , drugi nie wyrkecany od roku cały w piasku i brudzie- zrobili po 20 zł z wymiana misek:)
tadzio-krk
Kontakt:

huuu udalo sie :) zawiozlem o 14 rowerek do serwisu w bikershopie i koles mowi ze nie bedzie mogl nic z tym zrobic ze gwint w supporvcie zjechany po prawej stronie (tam gdzie korba z zebatka) ale mowi ze jak ochlonie i odpocznie to popatrzy i zebym o 16 wpadl... przychodze o 16 koles mowi ze udalo mu sie skolowac gwintownik na taki gwint od znajomego i ze mi to zrobil wkrecil nasmarowal i jesyt cacy wszystko chodzi cudnie :D za cala robote policzyl sobie 20zl :D jestem happy bo myslalem ze nowy support idzie sie jeb..
Akozz
Kontakt:

Post autor: Akozz »

He tez sie chyba w takim razie do bikershopa przejade bo moj support cos sie jeb#@....
ziele
Kontakt:

Post autor: ziele »

tadzio-krk ty jaka masz korbe??bo ja wlasnie chce kupic ten suport no i od razu korbe wielowypustami dartmoor'a REBEL 170zl ,wiec tanio;) a support stoi 159 zl o ile sie nie myle;)
tadzio-krk
Kontakt:

ziele mam ta sama korbe wszystklo chodzi zajebiscie a support mega wytrzymaly lecz moja glupota doprowadzila prawie iz bym musial go wypier.. :P 4 qmpli smiga na nim i wszyscy tak jak ja zadowoleni nic nie strzela nie lapie luzow nic w porownaniu do wszystkich VP(nawet ONE , [tej limitowanej wersji] ) i truvativow ktore pekaja jak i szybko lapia luzy.

a korba, hmm mialem hussefelt i mi ten gwint od pedala sie wyrwal korba w h.. gorsza od rebla moim zdaniem.

podsumowujac poprostu lepsze :D
ODPOWIEDZ