pomoc przy złożeniu roweru do street
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Krulik90 ja tez mam 17 lat i chyba wychodzi na to ze jestem bardziej normalny niz ty.. i nie tylko jemu to prezszkadza, mi tez jak i wielu innym osobom na tym forum, wogóle to teraz piszesz ze juz nie bdziesz nic zamienial a i tak w nastepnym temacie w ktorym sie wypowiesz znowu ebdziesz robił swoje, zreszta juz pisałes ze nie bedziesz i co? do przeszkola albo na syberie, wyjdź i nie trzaskaj drzwiami
gg# 3594350
[s] 2 x koła 24 !!
http://tiny.pl/ddt3
[s] 2 x koła 24 !!
http://tiny.pl/ddt3
no dokłądnie najezdzacie namnie bo jestem inny hehehe no i jebac to padix jak byłbys normalniejszy to bys mi niezwrucił uwagi a ty sie czepasz powiedziałem ze niebede a pozatym znajdz mi post w kturym napisałem ze już niebde bo tamten był pierwszym i ostatnim nierob zemnei idioty!!
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))
-
- Kontakt:
tak piszac sam z siebie robisz idioteKrulik90 pisze:no dokłądnie najezdzacie namnie bo jestem inny hehehe no i jebac to padix jak byłbys normalniejszy to bys mi niezwrucił uwagi a ty sie czepasz powiedziałem ze niebede a pozatym znajdz mi post w kturym napisałem ze już niebde bo tamten był pierwszym i ostatnim nierob zemnei idioty!!
kturym
hahaha :P tylko nie piszcie ze jestescie dys cos bo kazdy tak pisze jak mu sie na ortografie zwraca uwage :P
"nie" z czasownikami pisze sie osobno :)
sory ze tak najezdzam ,ale przez takie bledy inaczej sie patrzy na czlowieka
ja np. jak widze takie bledy np. na allegro to sprzedawce uznaje za dziecko i lekko powaznego goscia przez co zazwyczaj unikam tranzakcji z takimi ludzmi
Krulik90 Sądząc po Twoim nicku masz jednak 16 lat...i to może niecałe...
Takie pisanie większość osób nawet niewiele starszych od Ciebie kuje tylko w oczy. Więc pisanie "ziom", "ziomek" , "tesh" itp itd. wcale nie jest fajne.. Zastanów się bo okaleczasz nasz ojczysty język i w moim odczuciu robisz z siebie tylko wieśniaka. Poza tym nie dość że piszesz pseudo-ziomalsko to jeszcze nie zwracasz kompletnie uwagi na pisownie, szyk zdania, liter i ortografie.
Ogarnij się i wyluzuj się. Na tym forum to nie jest "fajne"
Takie pisanie większość osób nawet niewiele starszych od Ciebie kuje tylko w oczy. Więc pisanie "ziom", "ziomek" , "tesh" itp itd. wcale nie jest fajne.. Zastanów się bo okaleczasz nasz ojczysty język i w moim odczuciu robisz z siebie tylko wieśniaka. Poza tym nie dość że piszesz pseudo-ziomalsko to jeszcze nie zwracasz kompletnie uwagi na pisownie, szyk zdania, liter i ortografie.
Ogarnij się i wyluzuj się. Na tym forum to nie jest "fajne"
wrrrrrrr ejjj czasem sie moge pomylić no nie "Na tym forum to nie jest fajne"
wiem na tym forum jest fajne czepianie za słowka itd,itp ale co to wam da chyba satysfakcje;/ trudno sie mowi niechcecie zebym pisał na forum to powiedzcie to!!!! Zrozumiem niebede bydła robił nara:(
wiem na tym forum jest fajne czepianie za słowka itd,itp ale co to wam da chyba satysfakcje;/ trudno sie mowi niechcecie zebym pisał na forum to powiedzcie to!!!! Zrozumiem niebede bydła robił nara:(
konex hymmm i niewiem czy mam sie teraz smiac czy co robićjesli mam nickKrulik90 to jak moge miec 17 lat ja to pwoiedziałem z ironia bo jakis człowiek(ziomek) spytał sie mnie
" Krulik90ile masz lat" potraktowałem to z ironia tylko zle zaakcentowałem i czy niewidzisz takiej małek kropki u gory ' nom to juz wiesz pozatym piszcie na temat bo sie zrobił mały offtopick;/
" Krulik90ile masz lat" potraktowałem to z ironia tylko zle zaakcentowałem i czy niewidzisz takiej małek kropki u gory ' nom to juz wiesz pozatym piszcie na temat bo sie zrobił mały offtopick;/
tak... hm.. panowie porozmawiali? juz? ok. :)
przezutki... hm... do streetu napewno nie bierz przezutek. za latwo ja urwac, lubi sie rozregulowywac, sprawia problemy... tylko pozostaje pytanie - co jezdzisz czesciej - dual czy street? bo jak dual to sobie bierzesz 8biegową kasete (sram np.), przezutke jakąś szosowa (shimano sora/tiagra) do przodu blat 38T, napinacz PM socho za 130 zł i masz rower :) tylko napinacz nie nadaje sie do streetowania, bo rockringi są za miekkie.
a jak nie te to proponuje rockringi z tworzywa - grube, mocne i lekkie. ale niestety tez drogie... (chyba po 80zł chodzą.)
przezutki... hm... do streetu napewno nie bierz przezutek. za latwo ja urwac, lubi sie rozregulowywac, sprawia problemy... tylko pozostaje pytanie - co jezdzisz czesciej - dual czy street? bo jak dual to sobie bierzesz 8biegową kasete (sram np.), przezutke jakąś szosowa (shimano sora/tiagra) do przodu blat 38T, napinacz PM socho za 130 zł i masz rower :) tylko napinacz nie nadaje sie do streetowania, bo rockringi są za miekkie.
a jak nie te to proponuje rockringi z tworzywa - grube, mocne i lekkie. ale niestety tez drogie... (chyba po 80zł chodzą.)