Josh Bender..komercyjne gowno
-
- Kontakt:
ziele powiedz jedno ile kurna jezdzisz?? 1 rok 2 lata?? Bender człowieku jak ty jezdziłes na Jaguarze pizgał taki dropy ze ty bys bał sie tam stanąc a gdzie kutfa rowerem skoczyc.... zadna komercha tylko on to lubi i kiniec a ze za to siano dostaje to jego sprawa..pewnie mu zazdroscisz tego sprzeetu i swiadomosci ze ma najwieksze jaja wsród bajkerów.. POZdrower..ps na drugi raz jak ktos zakłada temat to niech pomysli 2 X
www.pinkbike.com/photo/1523162/ my author Exe and my galery
Bender wie sam najlepiej co ma...
I chciałbym tylko pogratulować tutaj _JokeR_, błyszczysz jak psu jajca w srodku nocy pod latarnią mistrzu... Skocz sobie normalnego dropa (tak z 3-4m) i zobaczymy czy będzie fajnie, zobaczymy jak opanujesz rower. Tak skaczą trialowcy, a full jest właśnie po to fullem żeby skakac na DWA koła, zresztą na ht też na dwa lepiej, wystarczy tylko umieć tłumić lądowania...
I chciałbym tylko pogratulować tutaj _JokeR_, błyszczysz jak psu jajca w srodku nocy pod latarnią mistrzu... Skocz sobie normalnego dropa (tak z 3-4m) i zobaczymy czy będzie fajnie, zobaczymy jak opanujesz rower. Tak skaczą trialowcy, a full jest właśnie po to fullem żeby skakac na DWA koła, zresztą na ht też na dwa lepiej, wystarczy tylko umieć tłumić lądowania...
http://dhcyc.pinkbike.com
powiedz mi ! tomek ! FR co ma do rzeczy ile jezdze..ja jestem 93 rocznik..wiec mlody jestem jezdze juz troche..hmm,no ostrych slow urzyles..czy zazdroszcze..no wiesz ja tam jezdze na sprzeciez za okolo 2500 tys zl,wiec moge zazdroscic benderowi,jest slawny itp. staram sie ciebie zrozumiec no i rozumiem moze gdybym byl rocznik 87 to nie byloby calej tej scesji..ale coz;) wkoncu forum..kazdy sie wypowiada.. co do ciebie DHCYC zgadzam sie no bo przeciez przy ladowaniu na dwa kola jest takie uderzenie..wystarczy sprobowac..nadgarstki bola,no i czasem bywa gorzej... ale na pewno jest inny sposob na wyladowanie..nie ma rzeczy niemozliwych.. ale i tak z mojej strony szaczunek dla Bendera;) PozdRo
Szacunek należy mu sie chocby tylko za to, że on też tworzył ten sport, był jednym z pierwszych którzy robili takie rzeczy. Gdy zaczynałem oni juz byli, nie było tylu riderów co teraz, nie robli takich rzeczy, ale do tej pory jeszcze pamiętam jak chodziłem do kumpla który miał komputer i oglądaliśmy nowość jaką był Nwd 3.
fajnie się macie ... najeżdżacie na kolesia, który jest bikerem jak Wy... i po co, chyba zazdrość przez Was przemawia? jeździ jak jeździ (ja uważam, że za*jebiście),ale nikt z Was nie skoczy czegoś takiego jak on więc nie komentujcie czegoś o czym nie macie pojęcia- ja go podziwiam, ale nie będę wytykał braku techniki, bo nie wiem jak skacze się z takiej wysokości i myślę, że Ty Chrabał też nie masz o tym pojęcia więc się lepiej nie wypowiadaj. Skoczysz- będziesz mógł skomentować, narazie siedź cicho.
wywiązała się kolejna bezsensowna kłutnia, ale po co? żeby każdy napisał swoje zdanie? co to zmieni? Założę się, że bender kocha jeździć na rowerze tak jak większość z nas i doceńcie to, bo on robi to z pasją, napewno nie dla kasy.
i jeszcze na koniec- kto z Was po najgorszej glebie w życiu skoczyłby jeszcze raz to samo?
wywiązała się kolejna bezsensowna kłutnia, ale po co? żeby każdy napisał swoje zdanie? co to zmieni? Założę się, że bender kocha jeździć na rowerze tak jak większość z nas i doceńcie to, bo on robi to z pasją, napewno nie dla kasy.
i jeszcze na koniec- kto z Was po najgorszej glebie w życiu skoczyłby jeszcze raz to samo?
co cie nie zabije to wzmocni
Zgodze się z tobą Kamil_dh pewnie większosć osób co sie tu wypowiada o skakaniu dropów wielkich w życiu by tego dropa nei skakali kilka razy a widzieliście na początku filmu jaką ma twarz rozkiszoną. Pomimo tego skacze dalej i powiem jedno skoczcie takiego dropa a potem sie wypowiadajcie o tym czyma technike czy nie. Nikt z nas tam nei był gdzie Bender skakał więc nie mówcie jak nei wiecie jak to wszystko wygląda. Zapodaj gg :D bo mieszkamy 30 km od siebie :D albo napisz od mnie 6307503 :D
P.S. Ziele naucz się pisać bo to jest żenujące jak sie czyta takie błedy ortograficzne ;)
P.S. Ziele naucz się pisać bo to jest żenujące jak sie czyta takie błedy ortograficzne ;)
http://www.team.hadronsport.com/
Fujibiker dwa bledy;p moze i napisale zle slowo ,,urzylem" i ,,odwaga" wiesz ja tam szybko pisze,a nie jak ty pisze ,,ą" ,,ę" jakbym kupil kompa tydzien temu..kto wie..moze z jakiejsc wiochy jestes;p naaara<looL> aa wiesniaku skoro taki ortoman z ciebie to przed przyimkiem,,wiec" stawia cie przecinek ***** haha..taki cwaniak z ciebie
-
- Kontakt:
Płakać się chce jak to sie czyta ;( . Ludzie, wtedy nie wylądował bo było to w uj lat temu i sprzęt go ograniczał, a dzisiaj mamy wyjeb*** regulacje, kiedy w tamtych czasach mażyło się o czyms takim.
Bender i komercha .... buhahahhahahahhahah.
Wiesz ile bender zarazie rocznie ?? Bo ja wiem, najwięcej w życiu zarobił cos koło 25 tyś dolarów a to w USA jest wielkie nic, kiedy większość ludzi zarabia po 50 tys i w zwyż, on w wywiadzie powiedział, że ile będzie miał sił to będzie jeździł, a pieniądze mu wiszą (art z 3 lata stary)
Bender już nie rozwija sport ?? Mylicie się. W colorado dali benderowi góre do zaprojectowania pod park kilka lat temu i dalej rozwija ten park, wkłada teraz dużo siły w ten park bo nie może jeszcze robić jakieś super żeczy po jest po kontuzji jak większość wiemy. Teraz był zjazd tam od 30 czewca do 4 lipca i wszystko było za to 10 dolarów, więc dba, aby ten sport się dalej rozwijał, kiedy bikerzy nie zarabiają dużo kasy.
Wiem, że przygotowuje dropa 100 feet-owego, ale nie wiadomo kiedy go skoczy
Jak jakieś dziecko z przeczkola nie wieży co ja piszę oto link
http://www.silvertonmountain.com/index.php
Odpierdo**** sie od niego, bo gdyby nie on to większość prosów bała by się skoczyć nawet 8 m dropa kiedy bender im pokazał że się da, dalej chce rozwijać ten sport nieważne jakim jego kosztem i CHWAłA MU ZA TO. Naprawde poogląaj jakieś nowe filmiki z benderem bo żal d*pe ściska co piszesz
Bender i komercha .... buhahahhahahahhahah.
Wiesz ile bender zarazie rocznie ?? Bo ja wiem, najwięcej w życiu zarobił cos koło 25 tyś dolarów a to w USA jest wielkie nic, kiedy większość ludzi zarabia po 50 tys i w zwyż, on w wywiadzie powiedział, że ile będzie miał sił to będzie jeździł, a pieniądze mu wiszą (art z 3 lata stary)
Bender już nie rozwija sport ?? Mylicie się. W colorado dali benderowi góre do zaprojectowania pod park kilka lat temu i dalej rozwija ten park, wkłada teraz dużo siły w ten park bo nie może jeszcze robić jakieś super żeczy po jest po kontuzji jak większość wiemy. Teraz był zjazd tam od 30 czewca do 4 lipca i wszystko było za to 10 dolarów, więc dba, aby ten sport się dalej rozwijał, kiedy bikerzy nie zarabiają dużo kasy.
Wiem, że przygotowuje dropa 100 feet-owego, ale nie wiadomo kiedy go skoczy
Jak jakieś dziecko z przeczkola nie wieży co ja piszę oto link
http://www.silvertonmountain.com/index.php
Odpierdo**** sie od niego, bo gdyby nie on to większość prosów bała by się skoczyć nawet 8 m dropa kiedy bender im pokazał że się da, dalej chce rozwijać ten sport nieważne jakim jego kosztem i CHWAłA MU ZA TO. Naprawde poogląaj jakieś nowe filmiki z benderem bo żal d*pe ściska co piszesz
Wieśniakiem nei jestem a ze pisze "ą" "ę" to nei znaczy że mam tydzień kompa bo kompa już mam z 5 lat więc wiesz. Ja nei jestem żaden ortoman ale poprostu mi jest żal jak pisze ktoś "urzyłem" zrozumiem jak ktoś się pomyli w jakimś trudnym słowie ale w takim co jest tak oczywiscty to troche śmieszne ale looz. A tak poza tym pisząc "ą" też pisze szybko poprostu sie tak przyzwyczaiłem pisac i tak bede pisac a poza tym nie zawsze pisze "ą" "ę" więc wiesz/
W 100% popieram przedmówcę:D
W 100% popieram przedmówcę:D
http://www.team.hadronsport.com/
ziele myslalem ze to zart, ale na serio chyba dopiero teraz zobaczyles ten film..
twoje komenty zalosne ;/
Fujibiker tez sie zgadzam z wami, ze duzo ludzi gada a nie robi
i to jest bolaczka tego sportu
pozdro
PS: nie pieprzcie jak sie powinno skakac 17 metrów tylko pokażcie cwaniaki
twoje komenty zalosne ;/
Fujibiker tez sie zgadzam z wami, ze duzo ludzi gada a nie robi
i to jest bolaczka tego sportu
pozdro
PS: nie pieprzcie jak sie powinno skakac 17 metrów tylko pokażcie cwaniaki
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
Racja:)... myśle, że skacząc gapa który jest tak samo długi jak wysoki ( nawet niech ma po te 15m albo 15m wys. 10m daleki ) trzeba jechać dosyć szybko co powoduje, że przy lądowaniu inaczej rozkładają się siły.johny GT pisze: nie pieprzcie jak sie powinno skakac 17 metrów tylko pokażcie cwaniaki
Tutaj jest najazd przy prędkości 10km/h i spadanie pionowo w dół... podobnie leciał Carlin Dunne na Adidas Slopestyle'u 2005 tylko, że tam spadł ok. 14-15m...
Jak dla mnie taka jest różnica - Bender starał się ustać, reszta stara się trafić w lądowanie. Co wymaga więcej techniki - nie wiem... jedno i drugie wymaga wielkich jaj :P
No już, mówią dużo, skaczą mało...A kto stąd skacze tqakie rzeczy? NIKT (no może Szczęki :P). Ale chyba można przyrównać niektóre mniejsze rzeczy do takich ogromnych...Wtedy tylko rider jest taki sam, w mniejszych działają na niego mniejsze siły, w większych większe, sposób wykonania jest właściwie bardzo podobny...