DM24 czy mammoth??? :/
supra MT na 26 jest syfiasta, mialem na tyle i co 3 dni musialem centrowac:/
teraz jezdze na mamucie 24/48 i jest super, naprawde pozadna obrecz, mialem ja rowniez na przodzie 26/36 i tez bez problemu dawala rade :)
ogolem co do calego postu to wiekszosc obreczy tych ktorych przeznaczeniem jest ostrzejsza jazda powinny dac rade w streecie, wszystklo zalezy tylko od zaplecienia kola, jak ktos dobrze umie Ci zaplesc kolo to i dm24 i mamut i supra mt na pewno dadza rade:)
teraz jezdze na mamucie 24/48 i jest super, naprawde pozadna obrecz, mialem ja rowniez na przodzie 26/36 i tez bez problemu dawala rade :)
ogolem co do calego postu to wiekszosc obreczy tych ktorych przeznaczeniem jest ostrzejsza jazda powinny dac rade w streecie, wszystklo zalezy tylko od zaplecienia kola, jak ktos dobrze umie Ci zaplesc kolo to i dm24 i mamut i supra mt na pewno dadza rade:)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
-
- Kontakt:
hmmm jezdze na mammoth'ach juz pol roku na oponkach jak w opisie wiec prawie co chwlilke dobija mi obrecz i nic sie nie dzieje. ostatnio po mega dziobaku i rozsypce na morde centralnie (przelecialem ladowanie i zaczale leciec na przeciwny spad pod gorke!) przyjebalem konkretnie. SZzwy na mordzie noga w gipsie a mammoth centra gora 1mm. Zdziwilem sie mile, ale mysle ze niebyloby tej centry gdybym mial podciagniete szprychy bo od pol roku nic z nimi nie bylo robione...
o czyms to swiadczy, tylko strasznie brzydko sie wycieraja od v-ek ale mam juz gotowa farbe tylko czekam na tarcze ;)
aha jak jezdzilem na dm24 kumpla w fullu to strasznie centre latwo lapaly nie wiem dlaczego, praktycznie co chwile cos ocieralo. moze zle zaplecione?
aha zdjecie z podpisu jest juz po kraszu i jak widac wszystko ok (przy sztywniaku cale uderzenie poszlo na rame i kolo wiec dla mnie wybor przy zmianie na 24" bedzie pewnie oczywisty)
Mammoth'y tez wytrzymuja niedokrecone 180 :)
o czyms to swiadczy, tylko strasznie brzydko sie wycieraja od v-ek ale mam juz gotowa farbe tylko czekam na tarcze ;)
aha jak jezdzilem na dm24 kumpla w fullu to strasznie centre latwo lapaly nie wiem dlaczego, praktycznie co chwile cos ocieralo. moze zle zaplecione?
aha zdjecie z podpisu jest juz po kraszu i jak widac wszystko ok (przy sztywniaku cale uderzenie poszlo na rame i kolo wiec dla mnie wybor przy zmianie na 24" bedzie pewnie oczywisty)
Mammoth'y tez wytrzymuja niedokrecone 180 :)
http://www.pinkbike.com/photo/1136980/
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!