Marcinkiewicz od początku był figurką... teraz będzie roszada... a szkoda, bo ten gość mimo całej mojej niechęci do ekipy rządzącej był naprawdę w porządku, rozsądnie mówił i działał - jak dla mnie dobry polityk.
Na pewno z jego popularnością nie wyjdzie to pisuarowi na zdrowie... ( więc myśle, że trzy razy w dziób się walną zanim taka decyzja zapadnie oficjalnie)
kolejny 1,5 metrowy,jąkający się burak bedzie nas reprezentował.
Pogratulować polakom wyboru ...
jak ta dalej pójdzie to niedługo rydzyk bedzie premierem, powtana obozy dla nie dających darowizn.
jak to nowego ?? ja nic nie wiem ;/ nie oglądam telewizi. sory nie mam czasu. Niech ktoś napisze co i jak ?? Czemu zdjeli Marcinkiewicza lub czemu podał sie do demisji ?? I NIE MOWCIE I ZE @ KACZOR ZOSTAL PREMIEREM ! przecierz oni sie wysłowić nie umieją. Juz XXsin był by lepszym premierem :P bo zapewne włada większą ilością języków obcych niż kaczor, Komuch ****** brak mi słów ;/
Kssssin na premiera !! Nie bedzie kwa kwa tylko kssi kssi :D dres za za duze bujanie sie po miescie mialy odbierany jeden pasek (lampas - haha) z dresów... a jakby podjechal maluchem pod jakikolwiek budynek sluzacy do edukacji mlodziezy i zaczalby sluchac techno dostalby 2 lata w zawieszeniu na 5.
kazio wstapi do po i obala tych kretynow ze stanowiska i bedzie elo ... znaczy chcialbym zeby bylo tak jak pisze ... moja mama powiedziala po zobaczeniu w tv o tym ze kazio podal sie do dymisji i ze kaczor ma byc premierem : " ja pierdole"
chyba pobawie sie w Rambo i wystrzelam te staroswieckie, konserwatywne kaczki, a przy okazji dupe odstrzele Rydzykowi, trzymaj sie ojcze dyrektorze, hell is coming...
Elektorat w postaci waszych skromnych osób i waszych rodzin (:]) wybrał taką władze. najbardziej żenujące jest jednak to że Jarosław K. nie ma pojęcia o rządzeniu państwem, gospodarce itd. Mogli zastosować wcześniejszy scenariuszy o wywaleniu Marcinkiewicza na jesieni a nie teraz.. choć z drugiej strony teraz wszyscy są na urlopach i nie oglądaja TV i będzie mniej zawałów.. :]]]. I nie pierdolić ze nie umieją się wysłowić bo skończyli prawo na uw tylko mają problemy z dykcją.
jak to powiedział wczoraj L.Wałęsa: "wybraliście- to macie.." to chyba najlepsze podsumowanie całej tej sytuacji które nie wymaga komentarza. Dziwi mnie tylko że ich poparcie cały czas rośnie wg sondarzy. podawanych w tv. Ci ludzie ciągną polskę już na samo dno..