wymien a ganga na gwarancji jak ci peka... a do freeridu styknie biiiitch. jezdzilem na nim i w streecie wg mnie sie nie sprawdza bo jest jakis dziwny, przynajmniej ja tak uwazam.
ej ale pytam sie czy go wymieniasz na gwarancji>>? nie bedziesz czul roznicy... nawet nie poczujesz ze jest minimalnie ciezszy!!! ja jezdze na a.gangu i jest dobrze, jezdzilem na dm dirt street i nie czuc roznicy, bylo nawet lepiej triki motac bo jest mniejszy, na stp jezdzilem i tez jest dobrze!!! wiec nie boj sie i kup bitcha albo lepiej suburbana.
BITCH ma tylko górną rure dłuższa od A GANGA a tak wszystko troche krótsze :) nie wiem jak bitch by sie sprawował z moim amorkiem 150mm jezdzil ktos tak?
wejdz na bike action oni robili kiedys wlasnie test tej ramy z amorkiem o duzym skoku i wlasnie w takiej konfiguracji polacali go do freeride"u z tego co pamietam wiec poszukaj
NS Streetlegal
r@ffi (02.11.2005 13:09): Ja tez mam Draga i nie narzekam.Streetlegal jest fajna ale ch***owo ciezka.Nic dziwnego ze to stalowa rama:P.Moj kumpel zlozyl se rower do freeride'u o rame NS Bitch:DZajebiscie pasuje do niej dwopolka Manitou albo Jr.T:D