Hej, ma ktos a-ganga 24.00 z kołem 26cali?
Tak, wiem,ze to rama pod koła 24':P ale... on ma poziome haki. Jest taka opcja by wcisnac koło 26' ustawione na końcu haków przy oponie powiedzmy 2,3? Mógłby ktos dla mnie to sprawdzić?
mysle o tym rozwiązaniu , ponieważ 24,00 ma fajną geometrię do streetu i mniejszy rozmiar od innych a-gangów.
Peace and love!
A-gang 24.00 a koło 26cali.
A-gang 24.00 a koło 26cali.
http://www.allegro.pl/item809273323_truvativ_stylo_nowa_4x_dh_street_nie_xt_slx_lx.html
w 2004 nie bylo modelu 24.00!!! Nie roznil sie malowaniem tylko on ma wogole inna geo niz wszystkie a-gangi! jako jedyny ma rozmiar 13". Geo jest specjalnie pod kola 24" zeby rower nie ryl korba po ziemi jak to bywa w ramach pod 26:. a Kolo 26: nie wejdzie nie ma bata i nie ma sensu. pozatym hebel nie styknie.
te a gangi wyszly jakos pozniej na przelomie 04>05 bo nie bylo ich w katalogach. pamietam bo dokladnie dwa lata temu kupowalem a-ganga i w ofercie w sierpniu nie mieli... to bylo tak chyba ze byl rower na niej zlozony ale sama rama nie byla dostepna na rynku. No i z pewnoscia nie roznila sie tylko malowaniem od pm :)