ja wcieram w golenie olej do automatycznych skrzyn biegów.nie łapie tak brudu jak zwykły olej. Czerwonego finish line teflon+ nie polecam. Po jakimś czasie uszczelki zrobiły się matowe a po posmarowaniu i wytarciu szmatką zostawiały czarne ślady jakby się rozpuszczały
najlepiej po jezdzie wytrzyj golenie i uszczelki, popsikaj brunoxem deo, wcisnij z 2 razy amora zettzyj ten brud co wylezie z niego i zostanie na goleniach i zostaw na noc (najlepiej zawsze smaruj na noc, nigdy przed jazda)
mam do was pytanie na temat brunoxu :] Mam sainty i w jednym zacisku czasem tłoczek mi się nie cofa tak jak by się blokował, nie wiem z jakiego powodu, klamka w tym momęcie staje się twardsza, podskocze, skocze albo rzuce rowerem i zaczyna działać ale po chwili znowu się blokuje i znowu przestaje, tak jak mu się zachce. Czy uzyć do tego brunoxu ? czy to raczej usterka natury mechanicznej ?
ja cały sezon jezdziłem na duro z zalanym kujawskim i dobrze było:) a samruj brunoxem tez kiedys popsikałem i pracował lepiej, mozesz tez nawet posmarowac golenie kujawskim jak Ci szkoda kasy:]
voorek
zalejesz klocki i bedziesz mial gowno nie hamulec:D
igor_bike
brunoxem:) ( co do tego czy deo lepszy to mam watpliwosci bo osobiscie nei widze roznicy:)(ale ja sie nie znam bo wg mnie regulacja naprezenia wstepnego w suntourach dziala;))
chłopaki mam pytanko:P mój amorek to Marzocchi MZ-COMP i po serwisie i nasmarowaniu go chodził całkiem dobrze ale po jakichś 2-3 tygodniach coś go ugryzło i juz nie chodzi tak jak powinien :/ ma on swoje humory:P czy ten cały brunox mu pomoże? nie chce by sie zepsuł ale tez chce żeby w miarę dobrze chodził:P wiec po tym brunoxie będzie chodził dobrze i nic mu nie będzie? proszę o odpowiedz:) aha i czy ten brunox jest jakimś specyfikiem do amortyzatorów? z góry dzięki za odpowiedzi:) pozdrawiam Darek