Witam! Z racji tego że w Tychach nie ma gdzie smigać a z budową czegokolwiek jest kiepsko proponuje zabrać się za renowacje albo przebudową( a napewno naprawę) starego toru na os. Sosnowym koło rozlatujących się blokow. Dzisiaj byłem tam i nie jest źle hopki troszke małe ale sa bandy całkiem całkiem trzeba tylko piasek wygarnąć. Kilka krzewow do wyciecia, kilka gałęzi do odłamania i bedzie ok. hopki mozna powiekszyć a i miejsce na dropa jest. Zresztą niedługo mam nadzieje wypali projekt dropa ale otym kiedy indziej. Słyszałem kilka plotek:
1) kradną rowery i biją.
Hmm mozliwe ale to było pare lat temu dzisiaj żywej duszy tam nie było a pozatym zawsze mozna w pare osob tam smigać. Ewentualnie sztacheta w dłoń i po mordach złodziejom. :)
2) Policja Straz miejska i Włąściciel.
Ponoć te grunty na ktrych lezy "tor" są prywatne, jeśli tak to zawsze mozna sie dogadac z właścicielem jeśli państwowe to niema problemu.
Co do Policji itd. mozna na spokojnie sie jakoś dogadać. Jak co mam kilku znajomych w mundurach pogadam z nimi co i jak.
Co wy na to? moim zdaniem teren jest zajebisty i nadaje sie świetnie bo niema durzo pracy a efekt byłby zajefajny. Mysle że nawet dual dało by sie zrobic tylko trzeba poszerzyć całość. czekam na konstruktywne i porządne odpowiedzi. Pozdrawiam Artur.
[Tychy] Tor na sosnowym