Cała prawda o Mc Donald's
niewiem czy odpisze dobrze na wszystkie pytania bo po pracy podzeslem na piwo i troche jestem wstawiony :D:D:D a wiec pokolei
Bielik, sklady kanapek to ja mam w jednym palcu ia rzcewj nigdy sie nie myle chyba ze juz naprawde sie zamysle albo niewiem co :P
mdfkkkka, niestety na ta panierke nie zalatwie przepisu bo dostajemy gotowe kotlety my tylko wrzucamy je do smazenia we frytuze o temp 182 stopnie na 4:30s :P
dhcyc, zadne tajmenice sa przeciez otwarte dni w mc mozna przyjsc i zobaczyc jak to wyglada od srodka, ale wtedy robi sie wszystko przepisowo itp..
Spawacz666,
1. sila wyzsza tak kaza a w myslach "kurwa kolejny ***** przyszedl sie nazrtec" i " slucham w czym moge pomuc" itp itd heheh
2. umiejetnosc przekonywania gosci do tego to po 2 tyg wchodzi w nawyk (wciskanie kitu) albo jak to sie nazywa poprawnie sugeracjas i podbijanie :D:D
Mol, jako instruktor mam stawke mala ok 6zl/h brytto ale w wiekszycxh miastach jest wieksza.
wybaczcie za bledy ktore popelnilem ale juz to wyjasnilem na poczatku postu :D:D
pozdro nie ma to jak o 3 w nocy wracac na rowerze z baru oddalonego od domu o 5 kilosow :D:D:D
PS. na reszte odpowiem jak wytrzezwieje i sie wyspie :)
Bielik, sklady kanapek to ja mam w jednym palcu ia rzcewj nigdy sie nie myle chyba ze juz naprawde sie zamysle albo niewiem co :P
mdfkkkka, niestety na ta panierke nie zalatwie przepisu bo dostajemy gotowe kotlety my tylko wrzucamy je do smazenia we frytuze o temp 182 stopnie na 4:30s :P
dhcyc, zadne tajmenice sa przeciez otwarte dni w mc mozna przyjsc i zobaczyc jak to wyglada od srodka, ale wtedy robi sie wszystko przepisowo itp..
Spawacz666,
1. sila wyzsza tak kaza a w myslach "kurwa kolejny ***** przyszedl sie nazrtec" i " slucham w czym moge pomuc" itp itd heheh
2. umiejetnosc przekonywania gosci do tego to po 2 tyg wchodzi w nawyk (wciskanie kitu) albo jak to sie nazywa poprawnie sugeracjas i podbijanie :D:D
Mol, jako instruktor mam stawke mala ok 6zl/h brytto ale w wiekszycxh miastach jest wieksza.
wybaczcie za bledy ktore popelnilem ale juz to wyjasnilem na poczatku postu :D:D
pozdro nie ma to jak o 3 w nocy wracac na rowerze z baru oddalonego od domu o 5 kilosow :D:D:D
PS. na reszte odpowiem jak wytrzezwieje i sie wyspie :)
Kross Sign DS
http://www.pinkbike.com/photo/880154/ <= nowa wersja Signa DS
http://www.pinkbike.com/photo/880154/ <= nowa wersja Signa DS
smolik6
1. bulki bierzemy z logpolu, niestety nieosiagalne dla "zwyklych" ludzi :P, a ich przepis jest tajny (czytalem kiedys wywiad z ta firma co produkuje te buleczki)
2. sera urzywamy hohland, oczywiscie zapakowany ale nie w pudelka x :)
3. niewiem jak sie robi sos, dostajemy gotowy w tubach. Moge jedynie powiedziec ze jest on firmy develey
4. az do takich informacji nie mam dostepu, a obrut danej restauracji zalezy od umiejscowienia i ruchu, srednio z jednej kasy miesiecznie jest obrut miesieczny ok 70000zl
5. Niestety kazdy ma inna przemiane materii, a to zarcie sie pochlania :)
Odsylam do strony (nowa inicjatywa firmy) mozesz sobie obliczyc jakie zapotrzebowanie masz na kalorie tluszcze itp www.mcdonaldsmenu.info
Na reszte pytan opowiem jak wruce z nad wody (niezle skacowany zreszta) :P
Pozdro.
1. bulki bierzemy z logpolu, niestety nieosiagalne dla "zwyklych" ludzi :P, a ich przepis jest tajny (czytalem kiedys wywiad z ta firma co produkuje te buleczki)
2. sera urzywamy hohland, oczywiscie zapakowany ale nie w pudelka x :)
3. niewiem jak sie robi sos, dostajemy gotowy w tubach. Moge jedynie powiedziec ze jest on firmy develey
4. az do takich informacji nie mam dostepu, a obrut danej restauracji zalezy od umiejscowienia i ruchu, srednio z jednej kasy miesiecznie jest obrut miesieczny ok 70000zl
5. Niestety kazdy ma inna przemiane materii, a to zarcie sie pochlania :)
Odsylam do strony (nowa inicjatywa firmy) mozesz sobie obliczyc jakie zapotrzebowanie masz na kalorie tluszcze itp www.mcdonaldsmenu.info
Na reszte pytan opowiem jak wruce z nad wody (niezle skacowany zreszta) :P
Pozdro.
Kross Sign DS
http://www.pinkbike.com/photo/880154/ <= nowa wersja Signa DS
http://www.pinkbike.com/photo/880154/ <= nowa wersja Signa DS
"Jezeli bym sie dowiedział ze jakis skurwyysyn cos robi to go wyciagam z tego maka i go rozpierdalam ;/"
...
"1. bulki bierzemy z logpolu, niestety nieosiagalne dla "zwyklych" ludzi :P, a ich przepis jest tajny (czytalem kiedys wywiad z ta firma co produkuje te buleczki)"
Ze strony mcd
"Powyższe opisy mają charakter jedynie przykładowy. Podobnie rozwinięte struktury zapewniania jakości mają również inni dostawcy McDonald's Polska Oto ich lista:"
FSB piekarnie - pieczywo
...
"1. bulki bierzemy z logpolu, niestety nieosiagalne dla "zwyklych" ludzi :P, a ich przepis jest tajny (czytalem kiedys wywiad z ta firma co produkuje te buleczki)"
Ze strony mcd
"Powyższe opisy mają charakter jedynie przykładowy. Podobnie rozwinięte struktury zapewniania jakości mają również inni dostawcy McDonald's Polska Oto ich lista:"
FSB piekarnie - pieczywo
-
- Posty: 3577
- Rejestracja: 19.04.2004 13:31:00
- Lokalizacja: Warszawa
- Kontakt:
kotlety sa robione z miesa wolowego, dokladnego skladu nie znam bo go nie produkuje :P, widze ze mamy nocnika na forum "zartobliwie tak sie nazywa pracownikow na zmiane nocna" hehe, te nowe stroje sa takie sobie, koszulki maja strasznie waskie kolnieze ledwo co sie je przeciska przez glowe :P
Dejv_d3, wystroj sie zmienia :) niestety nie w kazdym mc
cyc, moze male sprostowanie, bulki dostarcza mam logpol, ale one sa produkowane tak jak tam znalazles w tej piekarni. Potem sa zamrazane w tem -18 do -23 stopni, i rozmrazane przed tostowaniem
A i nie ma mikrofali w mcdonaldzie tak jak niektorzy mysla :P
A co do czasu przechowywania kanapek w binie to moga tam lezec 10min potem powinny byc wyrzucone chociaz czasami sie przedluza ten czas, prosto jest sprawdzic czy kanapka jest do wyrzucenia jezeli popatrzymy na bin (lada grzewcza) i widzimy tak metalowe tajmerki z cyferkami. No i patrzymy na cyfre jesli mamy tam np 4 czerwona a na innej kanapce jest 6 czerwona to znaczy ze ta z 4 czerwona jest do wyrzucenia (o2nr wiecej ten sam kolor to jest 10 min ) :) niwiem czy ktos to zrozumial ale dobra :P
Dejv_d3, wystroj sie zmienia :) niestety nie w kazdym mc
cyc, moze male sprostowanie, bulki dostarcza mam logpol, ale one sa produkowane tak jak tam znalazles w tej piekarni. Potem sa zamrazane w tem -18 do -23 stopni, i rozmrazane przed tostowaniem
A i nie ma mikrofali w mcdonaldzie tak jak niektorzy mysla :P
A co do czasu przechowywania kanapek w binie to moga tam lezec 10min potem powinny byc wyrzucone chociaz czasami sie przedluza ten czas, prosto jest sprawdzic czy kanapka jest do wyrzucenia jezeli popatrzymy na bin (lada grzewcza) i widzimy tak metalowe tajmerki z cyferkami. No i patrzymy na cyfre jesli mamy tam np 4 czerwona a na innej kanapce jest 6 czerwona to znaczy ze ta z 4 czerwona jest do wyrzucenia (o2nr wiecej ten sam kolor to jest 10 min ) :) niwiem czy ktos to zrozumial ale dobra :P
Kross Sign DS
http://www.pinkbike.com/photo/880154/ <= nowa wersja Signa DS
http://www.pinkbike.com/photo/880154/ <= nowa wersja Signa DS
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość