Nowe zawody w szklarskiej
Nowe zawody w szklarskiej
15 lipca pierwsze zawody w sprincie pod górę, tylko 500 metrów i duża pula nagród.
Więcej: http://sprint.karkonosz.pl/
pzdr
gregi
Więcej: http://sprint.karkonosz.pl/
pzdr
gregi
Dostałem przed chwilą taką wiadomość:
Spieszę z donosem, że dzisiaj nastąpiły drobne zmiany w regulaminie UpHill
Sprint MTB Szklarska Poręba 15 lipca 2006 . Ponieważ udało się pozyskać
niewielkiego sponsora zmniejszono opłatę startową z 25 do 15 złotych.
Wszyscy, którzy wpłaci poprzednią kwotę otrzymają zwrot różnicy w biurze
zawodów w dniu zawodów.
Niezmieniona jest wysokość nagród:
I miejsce 2000 złotych plus nagrody rzeczowe
II miejsce 1000 złotych plus nagrody rzeczowe
III miejsce 500 złotych plus nagrody rzeczowe
IV miejsce 300 złotych plus nagrody rzeczowe
V miejsce 200 złotych plus nagrody rzeczowe
VI miejsce150 złotych plus nagrody rzeczowe
Zmienione zostały tez zasady wydawania numerów startowych a także zapisów,
które wciąż trwają za pośrednictwem Internetu na stronie
www.sprint.karkonosz
pzdr
gregi
Spieszę z donosem, że dzisiaj nastąpiły drobne zmiany w regulaminie UpHill
Sprint MTB Szklarska Poręba 15 lipca 2006 . Ponieważ udało się pozyskać
niewielkiego sponsora zmniejszono opłatę startową z 25 do 15 złotych.
Wszyscy, którzy wpłaci poprzednią kwotę otrzymają zwrot różnicy w biurze
zawodów w dniu zawodów.
Niezmieniona jest wysokość nagród:
I miejsce 2000 złotych plus nagrody rzeczowe
II miejsce 1000 złotych plus nagrody rzeczowe
III miejsce 500 złotych plus nagrody rzeczowe
IV miejsce 300 złotych plus nagrody rzeczowe
V miejsce 200 złotych plus nagrody rzeczowe
VI miejsce150 złotych plus nagrody rzeczowe
Zmienione zostały tez zasady wydawania numerów startowych a także zapisów,
które wciąż trwają za pośrednictwem Internetu na stronie
www.sprint.karkonosz
pzdr
gregi
Dzieki za genialny, zawsze dobrze być docenianym.szczeki_y pisze:buahahaha genialny jestes.
Pomimo owej genialności którą zauwazyles (jeszcze raz serdeczne dzieki) pierwszy wyraz jest dla mnie wieloznaczny - czy chodzi ci o buraki ktore uprawiasz, uwielbiasz lub pozwole sobie niesmialo szepnac moze nim jestes, czy tez moze pochodzi od buuu - dzwieku jakie dochodzi od niemowlecia ktore narobilo w pieluche a jestes to tego dzwieku przywiazany?
serdecznosci i jeszcze raz pozwole sobie pochwalic przenikliwosc twojego umyslu
gregi
gregi
myślisz że kogos z nas obecnych tu na forum interesuje uphill na dystansie 500m?? watpie
więc i ja podziwiam twoją przenikliwosc umysłu..
jestes moim idolem
p.s. i co buahahaha ma wspulnego z burakami..., ani to się nie rymuje ani nie jest nawet podobne...
i naprawde nie udawaj mądrego(tutaj na forum jest wiele takich "inteligentów" z dupy...)
myślisz że kogos z nas obecnych tu na forum interesuje uphill na dystansie 500m?? watpie
jestes moim idolem
p.s. i co buahahaha ma wspulnego z burakami..., ani to się nie rymuje ani nie jest nawet podobne...
i naprawde nie udawaj mądrego(tutaj na forum jest wiele takich "inteligentów" z dupy...)
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
Mniejsza o to, że to forum downhillowe, ale to co napisałeś mnie rozwaliło :DDDDDDDDD
Wątpię, żeby ktoś stąd zapisał się na tą konkurencję, chociaż może akurat.. ;)gregi pisze:Dzieki za genialny, zawsze dobrze być docenianym.szczeki_y pisze:buahahaha genialny jestes.
Pomimo owej genialności którą zauwazyles (jeszcze raz serdeczne dzieki) pierwszy wyraz jest dla mnie wieloznaczny - czy chodzi ci o buraki ktore uprawiasz, uwielbiasz lub pozwole sobie niesmialo szepnac moze nim jestes, czy tez moze pochodzi od buuu - dzwieku jakie dochodzi od niemowlecia ktore narobilo w pieluche a jestes to tego dzwieku przywiazany?
serdecznosci i jeszcze raz pozwole sobie pochwalic przenikliwosc twojego umyslu
gregi
Spoko pomysł. a co do pisania o tym na tym forum: trafnie zamieściłeś informacje. To jest forum rowerowe. Ale że niektórzy uważają, ze uphill jest śmieszny i nic nie warty, to już ich sprawa. Nie powinni sie wogóle wypowiadać. Qrwa...hardkorowny z dupy hahaha
GG: 3435208 |||
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
Mysle ze zainteresuje, a ponadto taka informacja nie boli, jak boli cie glowa przy czytaniu, nie czytaj, oszczedzaj szare komorki, aby umysl twoj mial szanse byc przenikliwy.andrut pisze:gregi
jestes moim idolem
„jestes moim idolem”
muczos gracies, ale na marginesie to strasznie duzo ich musisz miec – dwa zdania i juz idol.
Co do twojego p.s.
Nic nie poradze, ze twój przenikliwy umysl (moze jednak za duzo czytales i boli cie glowa) nie jest w stanie zalapac. Ja nic nie musze udawac, ewentualnie musze się ukrywac, bo jak widze inteligencja nie jest w cenie. Prezesunio cos plecie o „lzeinteligentach”, ty o „inteligentach z dupy” – pewnie jakis uklad.
Analizujac twój tekst dochodze do wniosku, ze slowo „dupa” cwiczyles na rozne sposoby, slowa „inteligent” nie czaisz, a slowo „wspulnego” pisze się przez o z kreska – to tez jest litera.
Serdecznosci
gregi