ale czemu wy nie chcecie uwierzyc ze kolo na prawde zrobil tego supermena. a po drugie nie prawic tutaj ze w tajkiej pozuycji to sie wybija bo ja juz na takiej to chlloooopie....komon ludzie to nie jest fotomontaz :|
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
Ale Romanowi zazdrościcie tego supermana... gość się wybił i skacze jak Cowan, to odrazu, że fotomontaż itd. A ma być jako "Factory Rider" Marzocchi na pokazie kolekcji 2005 w Whistler :-D
Jazda jest prosta, nie dorabiajcie do niej ideologii...
co do tych kol to wcale sprawa nie jest tak znowu pewna, bo przeciez w locie kola sie kreca wiec dlatego moze byc przeswit:P ale cos rzeczywiscie to zdjecie dziwnie wyglada, ale kiedys chyba tam wpadne(gdzie to, kosmos?) i chetne bym go zobaczyl, moze to jest autentyk? jezeli tam to zajebiscie:)
nie wiem kurwa co jest zgrane. gostek zakładając tego topika robi z siebie albo z tego "nika" jaja albo jest głupi albo chce się komuś przypodobać albo hce uwage na siebie przyciągnąć a że tyle ludzi się tu udziela to ja też coś od siebie mnie to wali byle by se qrwa krzywdy nie zrobił:))) a tak woggule to zanim się wybił w powietrze to był już złożony do zdjęcia , czy jak??????????????a hujtam g mnie to obchodzi...
grab jumping team to byla idea nisko budrzetowego sportu ekstremalnego :D skakanie z ławek schodów i wogule z wszystkiego co sie da z łapaniem sie za nogi:D hehe a nawet nie wiecie ile trików bylo hehe fajne to bylo dopuki nie skreciłem sobie nogi skaczac hehe i do tego całe poswiecenie na nic bo zdjecie żle wyszło:D
Mogliście się chociaż trochę światłem pobawić, bo jest całkiem inne światło na otoczenie i na tego gościa,...
Sam robiłem takie fotki, tylko trochę więcej zabawy w to wkładałem...
Pozdr
Aaa wy wszyscy jestescie tacy cfani!! Bo gdyby tylko troche lepiej zrobić i dac kolesia w fulface i na np P3 i dać ze koles jest ze stanów i było by " o kuuurde ale koles jest zajebisty" a ze kolesie maja poczucie humoru to robia to na makrokesz=u i dlatego ni9kt niechce uwierzć!! a jakby to było na pożadnym sprzecie na wiekszej hopie to nikt by sie nawet nie dopatrywał fotomontażu!!