[Nowy Sącz -> Roznów] jezdzi tam ktos?

ExIsT
Kontakt:

[Nowy Sącz -> Roznów] jezdzi tam ktos?

Post autor: ExIsT »

jade do roznowa i chcialem zapytac czy ktos tam jezdzi w okolicach tegobozy ,gródka itp..
czyc sa tam jakies traski jak by ktos tam jezdzil mozna sie ustawic pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/893261/
gg:1442499
Krulik90
Kontakt:

Post autor: Krulik90 »

ello tam jezdzi taki qwazi z tego co ja wiem ale on xc W Nowym Sączu jest nas dużo a na falkowej jest tor
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))
szele
Kontakt:

Post autor: szele »

je tez smigam bede prawdopodobnie na przelomie lipca i sierpna a moze troche wczesniej :) mam juz upatrzonego dropa do wody :P :D tylko musze zalatwic kamerke bo mamy w planach zrobic tam sesje :) a pozatym co to jest falkowa?
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
Krulik90
Kontakt:

falkowa hymmm to jest taka gora tam mamy dirty w lesie dropy road gapy itp itd mozesz mniej wiecej pwoiedziec gdzie jest ten drop do wody?? <LOL>
Krulik90
Kontakt:

falkowa hymmm to jest taka gora tam mamy dirty w lesie dropy road gapy itp itd mozesz mniej wiecej pwoiedziec gdzie jest ten drop do wody?? <LOL>
szele
Kontakt:

Post autor: szele »

drop do wody jest niedaleko zapory w roznowie :D tam kiedys byla skocznia dla ludzi ;p tam gdzie sa te skaly po drugiej stronie :D
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
mar3k
Kontakt:

Post autor: mar3k »

a cos kolo old sacza/barcice jest?;] jak nie to sie jebnie na 2 strone:P ale sacz nie taki maly.. i do tego macie wiekszy burdel z drogami niz my! fee stalem 1.5h:/ jak jechalem na wierchomle. Ale nie wazne;d bylby ktos chetny na mala jazde? i pokazenie miejscowek? za jakies 2 tygodnie? tylko z barcic.. ewentualnie moge gdzies podjechac blizej..
mackofr
Kontakt:

Post autor: mackofr »

siemka. ja jestem ze śląska ale co tydzien jestem w okolicach nowego sącza. dokładnie mam domek w iwkowej. powiedzcie mi jak najlepiej dotrzeć do falkowej czy na falkowa nie wiem jak sie wymawia. i jeszcze jedno jestem w trakcie rozwomy w wojtem gminy iwkowa na temat budowy traski dh lub fr własnie w okolicach Iwkowej i mam pytanie czy wrazie czego pomoglibyście pobudac jakies chopy dropy, wiadomo ze sam nie dam rady a pomoc by sie przydała. Iwkowa jest położona jakieś 20 - 25 km od Nowego Sącza, nie daleko Łososiny.
"Jak nie na siłe to młotkiem"
Krulik90
Kontakt:

mackofr hehe tak sie skłąda ze jade jutro do iwkowej skłądac altanke chcecie wejdzcie www.batpol.com (firma mojego taty) jak wspomniałem chyba pojade skłądac altanke iwkowa to za czchowem skreca sie podgóre wiem gdzie jest byłem tam raz w bacuwce masakra wypas:P :D Jak cos moge rozmyślac nad pomoca w robieniu jakiejś traski
mackofr
Kontakt:

Post autor: mackofr »

Krulik90 to stary zapodaj sie nr gg twoim pogadamy lepiej albo ty pisz do mnie 7223075, ja na bacówce tez z rowerem sie wbijałem pojeździć po lasach nawet w błocie fajne hc :D:D:D:D napisz do mnie pogadamy :D:D
"Jak nie na siłe to młotkiem"
ODPOWIEDZ