Z Zidana mu !

Durf
Kontakt:

Z Zidana mu !

Post autor: Durf »

http://images.cainer.net//uploads/zidane.gif urywek z finałowego meczu mistrzostw świata ;] Bardzo ciekawa sytuacja, jak ktoś nie oglądał meczu to powiem, że Zidane dostał za to czerwoną kartkę. Troszke sie stary Zizu zachował jak mały chlopiec :P Co wy o tym sądzicie ?:>
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
czaju
Kontakt:

Post autor: czaju »

niezle koles musial go wkurzyc ze w swoim ostatnim tak wazym meczu zrobil cos takiego....
YaNz
Kontakt:

Post autor: YaNz »

Eee tam nie wiadomo wszyscy jada na Materazziego ale rownie dobrze to Zizu mogl to wszystko zaczac a ze pierwszemu mu puscily nerwy... to ma teraz czerwony kartonik na koniec kariery :)
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

jak widac bylo zizu odchodzil , nie klocil sie nie dyskutowal , dopiero jak cos wloch palna cofnal sie odwrocil i go zdzielil wiec jak dla mnie faktycznie cos musial mu powiedziec dobitnie , moze sie dowiemy z gazety jak francuz powie :] , nerwy nerwy nerwy i tak to sie konczy , szkoda ale to tez tylko czlowiek ;]

ps pewnie wiekszosc z nas by zrobila podobnie :D
www.mm-foto.pl
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

Podobno francuzi są bardzo wyczuleni na rasizm, a że ich reprezentacja jest w sumie złożona w większości z ciemnoskórych piłkarzy być może włoch strzelił obraźliwy tekst i zizu puściły nerwy. Usłyszałem od kogoś właśnie taką wersje..

Ale sytuacja trochę obciachowa jak na ostatni mecz Zidane-a. Będzie o tym jutro w brukowcach na pewno sporo...
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

no i niech go objada. dobitnie. obrazanie obrazaniem ale tak to mogl sie zachowac chlopczyk z piaskownicy a nie pilkarz klasy swiatowej.
nie mogl mu odpysknac inteligentnie? to jeb z dynki? kurwa poziom dresa ==' ?
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

Cszyvy Przyznaje racje, ale dla mnie Zidanowi zawsze tak jakoś krzywo z oczu patrzyło...
Zychu-wawa
Kontakt:

Post autor: Zychu-wawa »

no bo nie jest ciota jak reszta pilkazy
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
YaNz
Kontakt:

Post autor: YaNz »

Materazzi tez nie jest, wystarczy zobaczyc http://tiny.pl/tl4c zeby sie o tym przekonac ze zaden z niego swietoszek :)
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

Ten Materac jak dla mnie to kawał wiesniaka po tym filmiku co zapodał YaNz... fauluje jak chce, zachowuje sie niesportowo, nie zachowuje odpowiedniej ostrożnosci (polowy fauli mozna bylo uniknac gdyby nie jego napalenie) - chlop jak widzi piłke to biegnie za nia jak naćpany (albo pies za kijem)... taki człowiek poza graniem w piłke 'na ślepo' (nie zwazając na innych piłkarzy) w normalnym życiu (poza boiskiem) by sobie nie poradzil - poprostu wg. mnie wygląda na 'przypała' (względnie buraka)... wiem ze nie mozna oceniac kogos, jak sie nie zna... ale jak dla mnie jego wyraz twarzy nie jest zbyt mądry...

A Zidan jako światowej sławy piłkarz powinien wytrzymac stres... chociaż bylo juz po 90minucie i sam nie wiem czy na jego miejscu nie zrobil bym tego samego, jesli mnie taki burak jak Materac by zaczepił...
www.feel-free.pl
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Oboje siebie warci. A zidanowi sie nalezala czerwona kartka.
Ssij pento
_miCz_
Kontakt:

Post autor: _miCz_ »

jebac makarony... pewno po wszystkim ustawke se zabojady zrobia!
Konradek
Kontakt:

Post autor: Konradek »

YaNz jakos nie chce mi isc ten film :(
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=2332
Suchar_ST
Kontakt:

Post autor: Suchar_ST »

jestem pewien ze materazzi to sprowokowal. musial powiedziec cos zizou na temat jego/jego pochodzenia (jest arabem)/ jego druzyny w ktorej jest duza liczba zawodnikow czarnoskorych/ lub czegos innego co go od razu wyprowadzilo z rownowagi.
Sulring no niewiem, gdyby to zrobil materazzi to nikt by nie byl zdziwiony i nie byloby o czym gadac, <to byloby w jego stylu>. natomiast to zrobil zidane, swietny gracz swiatowej klasy, ktory zawsze dawal przyklad doskonalego sportowca popierajacego idee gry fair play. ale jak widac jest tez tylko czlowiekiem, i ma prawo do swoich emocji.
szkoda ze tak sie zachowal przez taka glupia ciotke jak materazzi
www.krewniacy.pl
DC Amstaff
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

a mi sie wydaje ze Zidane chcial w pilke trafic:)
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

Zidane bezmyślnie pozbawił Francji pucharu świata, bezmyslnie zakończył swoją kariere.. Moze zszedłz boiska, bowiedzial ze jednak nie wygraja? wiedzial ze w karnych przegraja, bo Bufon w bramce Italii to pewny punkt druzyny.

Zidane zauważył ze nie ma kto strzelac karnych w jego drużynie, przecierz uderzył włocha juz w dogrywce, po tym jak zszedł HENRY..

to była decyzja Zidane'a, która odbila sie na cala Francje, bo moze udało by sie skonstruowac jedna akcje dająca zwycieskiego gola reprezentacji trójkolorowych..

szkoda, ze tak zakończył swoja kariere
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

johny GTWłosi też są 'trójkolorowi':P jesli mowimy o flagach narodowych...:D
www.feel-free.pl
cyc

Post autor: cyc »

Nie wychowane bydle bez szkoły.
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

yasiuuu w piłkarskim "slangu" trójkolorowi to francja, tak jak canarinios to brazylia, a matoły to polska

pozdro
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
ODPOWIEDZ