[Tyniec] Ktos zmiga fr w tym rejonie?!
[Tyniec] Ktos zmiga fr w tym rejonie?!
Siemka.
Jestem nowym uzytkownikiem na dh-zone i chcialbym sie dowiedziec cos tych z was ktorzy smigaja po tyncu. Sam teraz zlozylem bike'a i tam smigam ale przydalaby sie jakas ekipe skolowac i zrobic tam cos konkretnego!!
Kumple narazie skladaja rowerki wiec niestety musze smigac sam.. ;( ale nie przeskadza mi to w niczym ale jak kazdy wie w kupie siła!! :P
Pozdro
Jestem nowym uzytkownikiem na dh-zone i chcialbym sie dowiedziec cos tych z was ktorzy smigaja po tyncu. Sam teraz zlozylem bike'a i tam smigam ale przydalaby sie jakas ekipe skolowac i zrobic tam cos konkretnego!!
Kumple narazie skladaja rowerki wiec niestety musze smigac sam.. ;( ale nie przeskadza mi to w niczym ale jak kazdy wie w kupie siła!! :P
Pozdro
Zrobić coś konkretnego;>?? Jak już tam są rzeczy konkretne tylko trzeba je skończyc, bo trasy rozplanowane to już mamy tylko kopać trzeba i załatwić troche desek na drabinki.
Jak chcesz coś to zagadaj na gg bądź jak spotkasz, którego z nas.
PS. Tylko bez lanserki po parku z siodłem u dołu, tylko jeździć i napierdalać po trasach.
Jak chcesz coś to zagadaj na gg bądź jak spotkasz, którego z nas.
PS. Tylko bez lanserki po parku z siodłem u dołu, tylko jeździć i napierdalać po trasach.
http://www.pinkbike.com/photo/1370736/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: