drop off triple opinie
-
- Kontakt:
drop off triple opinie
Co sadzicie o tym amorku? Prosze o dokladne opinie a ,nie takie w stylu "fajny" :)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28016885
Wstawilbym go do mojegu stuffa... powinien wytrzymac :)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28016885
Wstawilbym go do mojegu stuffa... powinien wytrzymac :)
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
Wlasnie, wypowiem sie teraz uwaga --- Cena przegieta na maxa, zbic musisz do 1.5 max 1.6 tys o ile jest nowy i na gwarancji, co do pracy to jest wart kazdego grosza, jest bardzo gietki- zaliczylem nim rozne dolki- pare razy myslalem ze juz po nim ale jest bardzo sprezysty, swietnie tlumi dropy i hopy , czasami masz wrazenie ze z gumy jest zrobiony-- nie odbija przy lupnieciach o ziemie, z paru dropow spadlem na morde -przednie kolo- jeknal brzeknal i pojechalem dalej, latwa regulacja - wystarczy raz pompka ryszyc zeby zmienic twardosc, duza czulosc- dobrze tlumi duze i srednie dziury- male wylapuje srednio - dlatego jest dosyc "skoczny" , wybic sie z kupy mozna :) , a teraz minusy ( jest ich malo)
- przy podjazdach i ostrym pedalowaniu niezle buja - niesty za 155mm skoku trzeba czyms zaplacic
- po 600km pojawil sie lekko wyczuwalny luz- ale to normalka przy takim skoku
inne minusy mi do glowy nie przychodza
na dole masz go w calej okazalosci, jak chcesz cos wiecej wiedziec gg 1651488
- przy podjazdach i ostrym pedalowaniu niezle buja - niesty za 155mm skoku trzeba czyms zaplacic
- po 600km pojawil sie lekko wyczuwalny luz- ale to normalka przy takim skoku
inne minusy mi do glowy nie przychodza
na dole masz go w calej okazalosci, jak chcesz cos wiecej wiedziec gg 1651488
Local Swinga-Swinga
Wiecie nie ma co od niego wymaagac zbyt duzo, w koncu za ta cene trudno o cos z lepszymi parametrami w koncu to jest wersja oem, co do luzow to nie wiem co twoi kumple reprezentuja, ja w pierwszym miesiacu dalem mu popalic ostro, uczac sie dropow walnolem nie raz na niego az zachrzakal, pare razy sprawdzalem nawet czy nie pekl i pare innych tam hardcorow lacznie z szybkim opuszcaniem maszyny przez kiere, jak dla mnie jest spoko i mysle ze oplaca sie dac za niego 1500-1600 pln PEACE
Local Swinga-Swinga
Usilnie dzis probowalem znalezc cene na niego, niestey oem nie ma nigdzie w sprzedazy, ale patrzac na prametry i porownojac do II i I zgadzam sie z juniorem-t ze jest wart 1600 pln nowy, panowie nie ma sie co oszukiwac 155mm dwupolka- pokazcie inny taki za ta cene z tymi parametrami-- nie badzcie oemowymi rasistami, ten fork poprostu ma okrojona regulacje, co do reszty po dwuch miesiacach jazdy nie mam zastrzezen.
Local Swinga-Swinga