Dartmoor
Dartmoor
Czy dartmoor robi wytrzymałe czesci??
Z tego co czytałem recenzje to większość części ma wytrzymałych. A z własnego doświadczenia to wiem że ramy i obręcze są wytrzymałe.Ogólnie polecam tą firme.
Musze stwierdzić że Dartmoor idzie cały czas w do przodu i to w dobrą strone.Jak weszła na rynek to miała tylko ramki.Nie wiedziałem jak będzie ona wytrzymywać zwłaszcza że nikt że znajomych na niej nie jeździł a ja zaczynałem dopiero zabawe z bikiem. A teraz już jest bardzo dużo część z logo Dartmoora i są według mnie dobrej jakości a ceny nie są wygórowane i tak jak mówi dragonfly każda firma ma lepsze i gorsze części z różnym przeznaczeniem. Podsumowująć jak dla mnie Darmoor robi bardzo fajne częśći i nie narzekam. Dobre bo Polskie:P
pozdro...
Musze stwierdzić że Dartmoor idzie cały czas w do przodu i to w dobrą strone.Jak weszła na rynek to miała tylko ramki.Nie wiedziałem jak będzie ona wytrzymywać zwłaszcza że nikt że znajomych na niej nie jeździł a ja zaczynałem dopiero zabawe z bikiem. A teraz już jest bardzo dużo część z logo Dartmoora i są według mnie dobrej jakości a ceny nie są wygórowane i tak jak mówi dragonfly każda firma ma lepsze i gorsze części z różnym przeznaczeniem. Podsumowująć jak dla mnie Darmoor robi bardzo fajne częśći i nie narzekam. Dobre bo Polskie:P
pozdro...
mam bmx`a i choi !
wszystkie elementy w ktorych nie ma ruchowych elementow sa wzglednie mocne. mam ich obrecz na przodzie jezdze na sztywniaku i tez jej nie oszczedzam i nic sie nie dzieje w sumei jsetem bardzo zadowolony szkoda ze laczenia obreczy nie sa na kolnierz ale mozna przezyc. sporo osob siejep odniete ich supportami wiec cos w tym musi byc o ich platformach nie wyczytalem wielu pochelbnych opini. to tyle z mojej strony ;)
-
- Kontakt: