witam,
niefortunnie przetrałem górne golenia w drop offie na 04rok olej nie wycieka ale tragicznie wyglada plamka 0.5cm2 szara jak metal na czarnym:/ czy jest jakis sposob na pomalowanie czy wypełnienie jakas czarna farba "substancja" ?
przetracie jest na dole takze wchodzi pod uszczelke :/ bardzo prosze o jakies sensowne wypowiedzny bo jestem lekko skołowany tym co sie stało :(
pozdrawiam
dość duże przetracie g. golenie drop off
slyszalem ze mozna takie rysy pokryc jakims twardym lakierem( jakim to nie wiem dokladnie ale musisz popytac w sklepie lakiernicztym o najtwardzy - oczywiscie bezbarwny) , nakladasz taki lakier a pozniej zapierdzielasz ze szlifowaniem- kilka godzin z filcem i jak masz silna wole to nie ma rysy...oczywiscie jak lakier bezbarwny to bedzie widac aluminium z podspodu ale nie rozwali ci uszczelek i napewno bedzie lepiej niz z tan rysa- chyba inne sposoby nie istnieja a jesli tak to sory ale nie znam . Pozdrawiam
postaram sie na jutro zrobic fotke, to jest wytarty ten czarbny "lakier" az do stali czy czego tam nie wiem dokładnie z czego są te golenie.. na szczescie olej nie cieknie..
KIEŁ16 odpada to bedzie kosztowało pewnie tylko co poł amora szkoda kasy :/
pozostaje mi olać lub jakos to rowno upiłowac tylko kur na sama mysl mi słabo :/ a pozniej pokryc lakirem i farba,..
prosze o jakos wyczeprujaca porade jak to krok po kroku zrobic bede bardzo wdzieczny jesli ktos ma mozliwosc w wiekszym miescie rzobic do moge wysłac zapłace oczywiscie za robote i za fatyge!
KIEŁ16 odpada to bedzie kosztowało pewnie tylko co poł amora szkoda kasy :/
pozostaje mi olać lub jakos to rowno upiłowac tylko kur na sama mysl mi słabo :/ a pozniej pokryc lakirem i farba,..
prosze o jakos wyczeprujaca porade jak to krok po kroku zrobic bede bardzo wdzieczny jesli ktos ma mozliwosc w wiekszym miescie rzobic do moge wysłac zapłace oczywiscie za robote i za fatyge!