miejscówki niedaleko Białegostoku
miejscówki niedaleko Białegostoku
Ja wiem że :
- 4x na pietraszach (w budowie chyba ciągle jest? )
- tor w lesie na pietraszach, chyba z dropami jakimis (tam nie bylem jeszcze)
- kilka dirt hopek na redutach kolo 'pomników drzew'
- dirt kolo zwierzyńca (nie bylem)
- w Klepaczach coś chyba tez jest (tak slyszalem)
Wie ktoś coś jeszcze ?
- 4x na pietraszach (w budowie chyba ciągle jest? )
- tor w lesie na pietraszach, chyba z dropami jakimis (tam nie bylem jeszcze)
- kilka dirt hopek na redutach kolo 'pomników drzew'
- dirt kolo zwierzyńca (nie bylem)
- w Klepaczach coś chyba tez jest (tak slyszalem)
Wie ktoś coś jeszcze ?
-
- Kontakt:
narazie nie mam, moge zrobic ale tylko komórką, bo cyfrówki nie mam :( Normalnych zdjęć (żeby potem skanować) to mi sie niechce robić...
Jak już będę miał, to co z tym? gdzieś Ci to wysłać? (z gory uprzedzam ze jakość będzie fatalna...)
Ej na serio nikt nic nie wie więcej o Białymstoku? Coś mi sie wierzyć niechce....
Jak już będę miał, to co z tym? gdzieś Ci to wysłać? (z gory uprzedzam ze jakość będzie fatalna...)
Ej na serio nikt nic nie wie więcej o Białymstoku? Coś mi sie wierzyć niechce....
dirt w zwierzu jest w lesie tuz przy ogrodkach dzialkowych za ziwerzyniecka.
a jesli chcesz "podropowac" troche, to nie mow ze nie ma miejsca, malo to schodkow. fara, rocha, a jak bardziej lajtowe to masz na plantach spoko uskok z 1,7m, obok kibelek tez jest spoko ;) [tylko tu trzeba patrzec czy panow policjantow nie widac)
fajne schodki sa na warszawskiej przy antykwariacie i jakiejs tam restauracji.
schodkow u nas od groma ogolnie;]
a no i jest jescze cos takiego jak TajnyDirt, ale to tajne ;]
a jesli chcesz "podropowac" troche, to nie mow ze nie ma miejsca, malo to schodkow. fara, rocha, a jak bardziej lajtowe to masz na plantach spoko uskok z 1,7m, obok kibelek tez jest spoko ;) [tylko tu trzeba patrzec czy panow policjantow nie widac)
fajne schodki sa na warszawskiej przy antykwariacie i jakiejs tam restauracji.
schodkow u nas od groma ogolnie;]
a no i jest jescze cos takiego jak TajnyDirt, ale to tajne ;]
sikun jestes...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hmmmmmmmm nope JAM NIE TOMSON :D:D
DLA CIEBIE MOJ DROGI MOGE BYC KIM CHCESZ --------- tomson jest tylko jeden!!! JAM JEST MUSZKIETER aka ROZPIERDALATOR aka masakrator :D Dołaczam sie do słow SZANOWNEGO kirsona ----------->bójcie TAJNEGO DIRTU-------> nie wybacza błedów ...pożera w całości
TURBO DZIECI ....za łopaty i kopać kopać .........:P
DLA CIEBIE MOJ DROGI MOGE BYC KIM CHCESZ --------- tomson jest tylko jeden!!! JAM JEST MUSZKIETER aka ROZPIERDALATOR aka masakrator :D Dołaczam sie do słow SZANOWNEGO kirsona ----------->bójcie TAJNEGO DIRTU-------> nie wybacza błedów ...pożera w całości
TURBO DZIECI ....za łopaty i kopać kopać .........:P
jesli ten dirt to taki, że wybicie ma jakies 2,5 metra i lata sie 4-5 długości roweru i chyba nastepny dirt podobny po nim ma byc budowany(a moze juz jest?) , a i jeszcze rozpęd taki jest dosyć stromy (jak qmpel z samej góry bal sie zjechac :p ); to wiem gdzie ten dirt :D
Chociaz z miesiac go nie widzialem i miesiac nie skakalem z niego to myśle że trzeba miec umiejętnosci - tak za pierwszym razem to gleba na 100%, mozna by to i owo w nim poprawic ....bo perfekcyjny to on nie jest ...
Chociaz z miesiac go nie widzialem i miesiac nie skakalem z niego to myśle że trzeba miec umiejętnosci - tak za pierwszym razem to gleba na 100%, mozna by to i owo w nim poprawic ....bo perfekcyjny to on nie jest ...
-
- Kontakt: