Mam takie pytanie: mam amorek drop-off comp 2005, 110 skok (OEM wyjęty z kony), widziałm też takie amory ze skokiem 130 i 150(coiler), jak zmienic skok w tym amortyzatorze, czy przy zmianie skoku musze dolewać olej?? Jeśli skok zmienia sie tak jak w dj lub z1, to widziałem kiedyś taki poradnik, jakby ktoś zarzucił linkiem byłbym bardzo wdzięczny.
Generalnie niewiam jak z drop offem ale sprawa ma sie tak że są zestawy powiekszajace skok do amorkuw marcocha przez niego robione kosztuja troche kasy i trza dolewac oleju pozatym nie zawsze sie da zadzwon do gregorio i zapytaj ile kosztuje zestaw do powiekszania
no ale w dj3 03 zmieniałem z kolega skok podkładkami, nie jest tak samo z tym drop-offem?? aha i jeszcze jedno pytanie, co jest w środku?? bo na stronie marzocchi pisze one side: coil, one side: air, a ja mam po dwóch stronach wentyle :/, jak to w koncu jest??
ja sie doczepiam do pytania z tym że mam Z1 Drop offa i chciałbym powiększyćskok ze 130 na 150 , jak ktoś by miał taki poradnik to byłbym wdzięczny za link
nikt nie wie jak zmienić ten skok, niech ktoś da linka tej zmiany skoku w zetce, ponoc forum najlepsze i największe, jakbym napisał duro triple jak zwiększyc to by sie setki postów znalazły i kazdy by jechał po tym, a jak trzeba, zeczowo odpowiedziec to co??
wujo rozkrec tego dropoffa ja mam dropoffa triple z 2004 i jak mam tumiki w lagach gornych to mam podkładki 2 cm zmniejszajace skok o 2 cm jak je wyjołem to miałe 175 skoku ale hujuwka była wiec jezdze dalej an 155 i daje rade ;] a ew wes se znajdz jakegos tokarzyna i zrob se przedłuzenia tumikow o tyle o ile chesz podniesc skok jeszcze inaczej mozesz zrobic kupujac tumiki dłozsze od tych co masz (zapewne ssv)