Hejka,
Potrzebuje przetłumaczyć kilka zdań na niemiecki, z racji tego ze z Niemieckim tak naprawde kontaktu nie miałem nigdy, to bynajmniej nie umiem. :)
Jakby ktoś mógł mi przetłumaczyć to (tylko bez żartów prosze, bo to do chłopka z ebaya od którego cośkupuje).
"Witam.
Własnie wygrałem Twoją aukcje. Mam przyjaciela w Stutgarcie, i to on bedzie płacił za towar i do niego tez będzie on wysłany. Ponieważ, przyjaciel nie ma możliwości zapłaty przez PayPal, proszę o podanie numeru konta lub adresu do przelewu. Jeśli to możliwe - prosze o odpowiedźw języku angielskim.
Pozdrawiam"
Z góry wielkie dzięki :)
Przetłumaczy ktoś kilka zdań na Niemieck
"Hallo,
Ich habe Deine Auktzion gewonnen. Ich habe einen Freund in Stutgart und er wird fur die Ware zahlen und an ihn soll man es schicken. Weil mein Freund keine Moeglichkeit per PayPal zahlen hat, bitte geben Sie mir Ihr Kontonummer oder Adresse zur Geldueberweisung. Wenn es moeglicht ist, bitte um die Antwort in Englisch
MfG"
Myśle, że małe błędy mogą być, ale raczej wszystko ok :)
Ich habe Deine Auktzion gewonnen. Ich habe einen Freund in Stutgart und er wird fur die Ware zahlen und an ihn soll man es schicken. Weil mein Freund keine Moeglichkeit per PayPal zahlen hat, bitte geben Sie mir Ihr Kontonummer oder Adresse zur Geldueberweisung. Wenn es moeglicht ist, bitte um die Antwort in Englisch
MfG"
Myśle, że małe błędy mogą być, ale raczej wszystko ok :)