Ja mam K500i i jest miodzio dorwiesz za 300zl tylko poszukaj...
Moim zdaniem jedyny minus to mala pamiec (12mega) ale tak jest miodzio
Robi niezle zdjecia i filmiki nawet fajne wychodza nie tnie sie ogolnie moim zdnaiem najlepszy fon jak za te cene...
a ja polecam sagema myx6-2. używke za ok. 300-350 może wyrwiesz. a jak nie to i tak warto dać wiecej. zdjęcia 1,3mpix wychodzą bardzo ładne, filmiki też niczego sobie, ma odtwarzacz mp3 ale z niego nie korzystam.
ma tylko 8mb pamieci ale za grosze chodzą na allegro karty transflash (micro sd) do niego.
Krakus_dh dupa :P
ja bym bral e398 i uj bo jest wypas telefon a se to ujnia bo sam mam :P w motoroli masz full opcje tylko kamery nie ma ale video mozesz odtwarzac :] zajebi*^%&*ty telefon i fajnie wyglada ;]
Suchar_ST po wgraniu softa z e1 mozesz nagrywac filmy, masz dyktafon, wyswietlacz 160 tys kolow i wogole wyczesany telefonik... za 100 zl kupujesz karte pamieci 512 i jeszcze oszczedzasz na mp3 playerze
http://tnij.org/dcpitbull
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
mam wgrana mape swojego miasta , rozklad jazdy komunikacji , pilota do wszelkiego rodzaju sprzetu rtv , wiadomo odtwarzacz filmow , program do czytania ksiazek i masa innych dupereli ;] , zajebisty telefonik naprawde
Nom, w tej cenie kupisz np. 7650 albo jesli ci sie uda to 6600. Sa to telefony sporawe ale wielkosc ich nie przeszkadza - sam przyzwyczailem sie do noszenia w kieszeni MDA4 wiec do w/w nokii tez sie przyzwyczaisz :)