sklep internetowy doktorgo.pl
sklep internetowy doktorgo.pl
Witam, czy ktos ma moze jakies doswiadczenai z tym sklepem? Bo maja ciekawa oferte ubran rowerowych, duzo axo, tylko pierwszy raz slysze o nich, na strone trafilem przez przypadek, szukajac kasku axo g-force.
hardcore musi byc!
-
- Kontakt:
Simon_Szcz, nie bardzo ;] po prostu pytam, ale najwyrazniej nikt wczesniej nic tam nie kupil, troche glupio by bylo sie wkopac w sklep ktory np. wysyla jakis shit zamiast towaru, albo w ktorym czeka sie na realizacje milion czasu :]
cyc -> nie ja wymyslilem rozmiarowki, i po pierwsze buty nie maja numeracji typu s,m,l, ale nie czepiajac sie - tak przy kupowaniu np. t-shirtu mowie ze chce M na przyklad. Nie mowiac juz o tym ze tam sa gdzies na stronie linki z rozmiarami, co jest w jakim przedziale, np. M ilestam do ilustam centymetrow. A misiem to jestem dla swojej kobiety nie dla Ciebie ;]
cyc -> nie ja wymyslilem rozmiarowki, i po pierwsze buty nie maja numeracji typu s,m,l, ale nie czepiajac sie - tak przy kupowaniu np. t-shirtu mowie ze chce M na przyklad. Nie mowiac juz o tym ze tam sa gdzies na stronie linki z rozmiarami, co jest w jakim przedziale, np. M ilestam do ilustam centymetrow. A misiem to jestem dla swojej kobiety nie dla Ciebie ;]
hardcore musi byc!