sklep internetowy doktorgo.pl

wtk
Kontakt:

sklep internetowy doktorgo.pl

Post autor: wtk »

Witam, czy ktos ma moze jakies doswiadczenai z tym sklepem? Bo maja ciekawa oferte ubran rowerowych, duzo axo, tylko pierwszy raz slysze o nich, na strone trafilem przez przypadek, szukajac kasku axo g-force.
hardcore musi byc!
cyc

Post autor: cyc »

Ale popierdolone... sklep z ciuchami bez rozmiarówki..
wtk
Kontakt:

tak synku, "popie..." to jestes ty skoro nie potrafisz sie wyrazac inaczej :/

A rozmiary sa do wyboru po kliknieciu "kupuje" czy co tam za przycisk jest zielony :]
hardcore musi byc!
Simon_Szcz
Kontakt:

Post autor: Simon_Szcz »

wtk pisze:tak synku, "popie..." to jestes ty skoro nie potrafisz sie wyrazac inaczej :/

A rozmiary sa do wyboru po kliknieciu "kupuje" czy co tam za przycisk jest zielony :]
A czy ty czasem nie jestes z tego sklepu i nie robisz im reklamy??
cyc

Post autor: cyc »

wtk misiu lukrowany jestem niezwykle zadowolony ze jesteś taki bystry i spostrzegawczy i powiedziałeś mi ze mam do wyboru s m l xl xxl ale miło by było jak bym wiedział ile to ma długości ile ma w klacie itd, ale ty zapewne kupujesz np. buty prosząc o L..
wtk
Kontakt:

Simon_Szcz, nie bardzo ;] po prostu pytam, ale najwyrazniej nikt wczesniej nic tam nie kupil, troche glupio by bylo sie wkopac w sklep ktory np. wysyla jakis shit zamiast towaru, albo w ktorym czeka sie na realizacje milion czasu :]

cyc -> nie ja wymyslilem rozmiarowki, i po pierwsze buty nie maja numeracji typu s,m,l, ale nie czepiajac sie - tak przy kupowaniu np. t-shirtu mowie ze chce M na przyklad. Nie mowiac juz o tym ze tam sa gdzies na stronie linki z rozmiarami, co jest w jakim przedziale, np. M ilestam do ilustam centymetrow. A misiem to jestem dla swojej kobiety nie dla Ciebie ;]
hardcore musi byc!
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

cyc uwazaj co piszesz...
ODPOWIEDZ