nie wazne czy napisales ze byla malowana - rama byla peknieta i byla spawana a o tym sie pisze !!! , jakos poprzedni wlasciciel to napisal , sory ale jak dla mnie to poprostu wal i tyle chocbym teraz nie wiem co mowil , nie lubie czegos takiego , druga sprawa ceny napisale 4000 zl , dales no powiedzmy 1500 zl i co lozyska z malowaniem 2500 zl ?? sory ale to tym bardziej potwierdza to o czym napisalem
topic dalem bo jak mowie ze toleruje czegos takiego , ja rozumiem kupic taniej sprzedac drozej ok , skoro ktos chce wiecej zaplacic , ale takich walkow nie robi sie i tyle
gdyby nie WOOKIE pewnie nie byloby zadnej wzmianki ze rama byla naprawiana czyli tym samym zataiłes stan towaru, pochwal sie jak podeszlo ALLEGRO to tego nieudanego wałka. Na ostrzezeniu skonczylo sie?
"...byla spawana w profesionalnym instytucie spawalnictwa w Gliwicach..."
jak to dostojnie brzmi prawie jak wyłana do fabryki orange'a na spawanie :P
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
co za menda :/ takich rzeczy sie nie robi :/ mozesz wiedziec napewno ze ja nic od ciebie nigdy nie kupie jak i pewnie wiele osob ktore to przeczyta.
przez takich oszustow ludzie sie boja kozystac z allegro :| bo nigdy nie wiadomo na kogo trafia , a co najgorsze takich oszuscikow jest wielu
KIEŁ16 wiesz twoje slowo sie teraz liczy za przeproszeniem tyle co g owno na chodniku , nawet ludzie z wieloma pozytywami na allegro robia drobne oszustwa czy cos ale inni zazwyczaj sie boja i nie pisza w komentach o jakis problemach
chodzi ci o aukcje za 1zl , coz pewnie z kilkanascie tysiecy uzytkownikow robi to samo , poza tym wiesz co , ja nie chce robic zbednej dyskusji ale porownujac np. moje aukcje i to ze wlasnie wystawiem cos drogiego za 1zl ( kupujacy ma wtedy zawsze taniej wiec dlaczego nie ) do tego co ty odwalilas to troche stary nie teges nie uwazasz ?
na allegro przeprowadzilem jakies 500-550 tranzakcji , nigdy ale to nigdy nie bylo takie sytuacji zebym kogos oszukal , mialem 2 razy zwrot - w obu przypadkach tranzakcja zakonczyla sie pomyslnie dla obu stron
dla mnie glupota bylo to ze on pewnie na tej aukcji chcial zataic to ze rama byla spawana w swoim albumie ma przeciez fote gdzie jest caly ten orange zlozony a w comentach sam on napisal ze byl spawany 2 razy.
wookie dobrze gada :P zawsze daje od zyla, nie dosc ze taniej mozna kupic to jeszcze wszystko jest zgodne z opisem wiem bo sam bralem hebla od niego :D