Wałek ?...
-
- Kontakt:
Myszlisz ze wszyscy sa tacy jak TY?? ,,luchaj stary na dhzonie jest duzo ludzi ktorzy chcieliby taka rame i tylko zazdroszcza i tutaj pisza.. (tak jak ty)'' skad kur*** wiesz ze on zazdrosci!!?? Moze sra na ciebie i na twoj sprzet!Tu nie chodzi o to.Mogles sprzedawac jakies gowno nawet ale liczy sie to ze probowales walka zrobic!!!Bo na 100% gdyby ci tutaj tego nie wypomnieli to nie zmienilbys opisu aukcji..
kurwa co za down - stary, nie kumasz ze jestes OSZUSTEM? zatailes fakt ze rama ktora sprzedajesz byla PEKNIETA tzn USZKODZONA - a wiadome jest ze USZKODZONA, PEKNIETA rama, to zupelnie INNY towar niz rama uzywana ALE sprawna.
juz *** z malowaniem.
dopisalem ale PO FAKCIE - zawsze jak czytalem Twoje posty na forum wygladales mi na ciula, ale teraz przegiales pale
zwisa Ci? ok, Twoj problem, przejdz sie do seksuologa. moze jeszcze Ci nie staje po prostu? pff
skoro chcesz cos sprzedac to powinienes byc MILY i UPRZEJMY dla osoby nawet POTENCJALNIE zainteresowanej.
to TY chcesz sprzedac (peknieta i spawana rame)
jestes ciulem i oszustem. Ciebie to nier obchodzi, ale my bedziemy o tym pamietac :)
juz *** z malowaniem.
dopisalem ale PO FAKCIE - zawsze jak czytalem Twoje posty na forum wygladales mi na ciula, ale teraz przegiales pale
zwisa Ci? ok, Twoj problem, przejdz sie do seksuologa. moze jeszcze Ci nie staje po prostu? pff
skoro chcesz cos sprzedac to powinienes byc MILY i UPRZEJMY dla osoby nawet POTENCJALNIE zainteresowanej.
to TY chcesz sprzedac (peknieta i spawana rame)
jestes ciulem i oszustem. Ciebie to nier obchodzi, ale my bedziemy o tym pamietac :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
hm, wszyscy bohaterowie co jada do skury... strasznie szykanujecie KIEła... 'sobie pogadacie' - co, bedziecie sie bili jak przyglupy? Nie bronie KIEŁA, ale są jakies zasady -on dał dupy, ale widze ze wy powoli tez dajecie swoim zdeka prymitywnym zachowaniem (najezdzanie)... jak by klient mial problem to by sie klucil z KIELEM, slusznie ze problem zostal napisany jako uwaga - KIEŁ powinien to przyjac z pogardą, ale nie robcie juz z tego drugiej 'AFERY PALIWOWEJ' bo to i tak nic nie da...
Peace & Love
Peace & Love
www.feel-free.pl
KIEŁ16 ja się jeszcze wypowiem- wcale Ci nie zazdroszę, może nie mam takiego sprzętu jak Ty ... mam jaki mam ale się cieszę, bo kupując każdą część i sprzedając coś nigdy nie oszukałem nikogo i jestem z tego dumny bo wiem, że zasługuję na to co mam ... Ty natomiast- no każdy już wie jak jest ...
a pisząc, że pominąłeś coś takiego jak pęknięcie w opisie jest conajmniej śmieszne, bo pęknięcie to nie jest zadrapanie ale poważna rzecz... to tak jakbyś chciał sprzedać auto i zapomniał napisać, że jest po wypadku :/
a pisząc, że pominąłeś coś takiego jak pęknięcie w opisie jest conajmniej śmieszne, bo pęknięcie to nie jest zadrapanie ale poważna rzecz... to tak jakbyś chciał sprzedać auto i zapomniał napisać, że jest po wypadku :/
co cie nie zabije to wzmocni
-
- Kontakt:
Nie przesadzasz? Kolega raz oszukał...a raczej zataił....To nie oznacza, że będzie potem oszustem i złodziejem.... POza tym, gdyby rama np, była pęknięta, załatana plasteliną i zamalowana, tak, żeby tylko sprzedac...To owszem. Ale rama jest w pełni sprawna. Spaw jest dobrze wykonany. Nie ma to większego wpływu (a może nawet w ogóle) na wtrzymałośc. nie przesadzajcie ludzie, bo rzuciliscie się wszysscy na niego jak sępy na padlinę :/kamil_dh pisze: naprawdę żal mi Cię fajny oszust z Ciebie będzie w przyszłości:/
Najchętniej byście chyba go rozszarpali :/
Jakieś prymitywne wyklinanie i ubliżanie świadczy tylko o was.
Aczkolwiek kieł16 nie powinien zataic tych informacji. Tu się zgadzam. Ale chyba przesadzacie jednak :/
hui
moim zdaniem:
KIEŁ16 dales dupy, zatailes. Zdarza sie. Ale przynajmniej powinienies pokazac ze załujesz tego co zrobiles - tak z grzecznosci i kultury osobistej. Nie zrobiles tak, moze jej poprostu nie masz
nie rozumiem dlaczego sie przyczepiacie do CENY jaka KIEŁ16 podyktował za tą rame. to jest jego osobista sprawa i nie powinniscie sie tego czepiac. jeśli znajdzie sie frajer który kupi ta rame i przeplaci - jego problem
powinniscie sie czepiac tego ze nie napisal ze jest peknieta, a nie podyskotwanej ceny
pozdro
KIEŁ16 dales dupy, zatailes. Zdarza sie. Ale przynajmniej powinienies pokazac ze załujesz tego co zrobiles - tak z grzecznosci i kultury osobistej. Nie zrobiles tak, moze jej poprostu nie masz
nie rozumiem dlaczego sie przyczepiacie do CENY jaka KIEŁ16 podyktował za tą rame. to jest jego osobista sprawa i nie powinniscie sie tego czepiac. jeśli znajdzie sie frajer który kupi ta rame i przeplaci - jego problem
powinniscie sie czepiac tego ze nie napisal ze jest peknieta, a nie podyskotwanej ceny
pozdro
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
Hmm... moge tylko powiedziec ze nie raz wiem co mowie bo juz mialem z nim do czynienia. pozdromati-biker pisze:Nie przesadzasz? Kolega raz oszukał...a raczej zataił....To nie oznacza, że będzie potem oszustem i złodziejem....kamil_dh pisze: naprawdę żal mi Cię fajny oszust z Ciebie będzie w przyszłości:/
mati-biker powiem ci tak, to normalne na tym forum, wracajac do sprawy, naszczescie aukcja dopiero sie rozpoczela i zadnego oszustwa niepopelnilem ! teraz aukcja jest opisna prawidlowo !
johny GTzgadzam sie, ale co do skruchy to napewno niebede jej okazywal takim frajera ktorzy pisza niedorecznie..
YaNzty jestes frajerem i kazdy to potwierdzi nawet moja mama. Zamowil rame (jeszcze nie mooja) wplacil zaliczke i kurwa wycofal sie i zadal odemnie zwrotu zaliczki, chociaz zaliczki sie nieoddaje powiedzialem ze oddam jak bede miec kase, a on mi wyskakuje ze mamodda od zaraz :) niechcialem mieszac w torodzicowale musialem pozyczelem 1000zl i oddalem mu bo niechcialem sie z nim klucic chociaz moglem nieoddac! to byla moja wola! NIGDY W ZYCIU Z TOBA TRANZAKCJI JUZ NIEZROBIE
johny GTzgadzam sie, ale co do skruchy to napewno niebede jej okazywal takim frajera ktorzy pisza niedorecznie..
YaNzty jestes frajerem i kazdy to potwierdzi nawet moja mama. Zamowil rame (jeszcze nie mooja) wplacil zaliczke i kurwa wycofal sie i zadal odemnie zwrotu zaliczki, chociaz zaliczki sie nieoddaje powiedzialem ze oddam jak bede miec kase, a on mi wyskakuje ze mamodda od zaraz :) niechcialem mieszac w torodzicowale musialem pozyczelem 1000zl i oddalem mu bo niechcialem sie z nim klucic chociaz moglem nieoddac! to byla moja wola! NIGDY W ZYCIU Z TOBA TRANZAKCJI JUZ NIEZROBIE
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange
gg:3119933
http://www.pinkbike.com/photo/350222/ kurw.. komu ja sie tlumacze
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange
KIEŁ16 moim zdaniem pisza dorzecznie, bo jesli ktorys z moich kumpli by kupil ta rame i by zobaczyl ze jest peknieta to nastepnego ranka stali by pod twoim domem (adres z allegro) i bys mial spory problem
oni sie czepiaja nie tylko dlatego ze kupujacy mial by lipe, bo rama peknieta, ale rownierz mozna powiedziec ze przypadkowo "troszcza" sie o twoje zdrowie, bo ostro mozesz dostac od kogos
pozdro
oni sie czepiaja nie tylko dlatego ze kupujacy mial by lipe, bo rama peknieta, ale rownierz mozna powiedziec ze przypadkowo "troszcza" sie o twoje zdrowie, bo ostro mozesz dostac od kogos
pozdro
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/