ROAM w kinie 'Charlie' w Łodzi!
ROAM w kinie 'Charlie' w Łodzi!
Zapraszam wszystkich z Łodzi i okolic na pokaz 'ROAM' w kinie Charlie. Wiadomo pokaz premierowy to nie jest ale myślę, że i tak warto zobaczyć ten film na dużym ekranie i w gronie innych rowerowych popaprańców Zabierzcie znajomych, którzy interesują się choć trochę sportem, może docenią bardziej Waszą pasję. A po pokazie na miasto na zimne piwo (tylko pełnoletni;)
Oto dane:
27.07.2006 - czwartek; godzina 19.00
bilet - 5 PLN
Kino CHARLIE
Łódź, ul Piotrkowska 203/205
tel. (0-42) 636-00-92
charlie@kinosfera.pl
www.charlie.pl
Organizacja: "Dynamo Łódź", 'Mud-brothers'.
Chciałem tu jeszcze plakat wrzucić ale chyba się nie daje... lipa
Oto dane:
27.07.2006 - czwartek; godzina 19.00
bilet - 5 PLN
Kino CHARLIE
Łódź, ul Piotrkowska 203/205
tel. (0-42) 636-00-92
charlie@kinosfera.pl
www.charlie.pl
Organizacja: "Dynamo Łódź", 'Mud-brothers'.
Chciałem tu jeszcze plakat wrzucić ale chyba się nie daje... lipa
"Hey ho lets go!"
no jak nie będziesz miał planów ? Niech to będzie właśnie Twoim planem !! :) Biletów powinno styknąć w końcu jest środek wakacji. Obawiam się, żę frekwencja aż tak nie dopisze, chociaż liczę na Was!! I z góry dziękuję tym którzy się pojawią !! :)wookie85 pisze:Na cyklomaniaku tez pisales Ty :]
kurde no mam wtedy urodzinki moze jednak wpuszcza za friko ;p
jak nie bede mial planow to wpadne tysz , chyba nikt biletow nie wykupi i przed seansem mozna bedzie lyknac :]
"Hey ho lets go!"
http://www.charlie.pl/index.php?i=w248 pisze sie na ten film!!!!!
-
- Kontakt:
biletów jest 200, no teraz już trochę mniej....specjalized pisze:ja się na to pisze :D
a ile jest biletów? ...sa jakieś ograniczenia ??
no niestety nie udało mi się tego załatwić... nie ma tam pomieszczenia, które by się nadało, a o wejściu na salę z rowerem raczej nie było mowy. Mam nadzieję, że prawdziwi rowerowi ortodoksi obędą się ten raz bez bike'a. No nie dało rady niestety... sorry...Yogi pisze:maybe zjawie sie ;]
czy ktos sie dowiadywal czy bedzie mozna gdzies tam bezpiecznie zostawic rower ?
"Hey ho lets go!"