[Poznań]MIEJSCE W AUCIE DO SZKLARSKIEJ
-
- Kontakt:
[Poznań]MIEJSCE W AUCIE DO SZKLARSKIEJ
POSIADAM MIEJSCE WOLNE W AUCIE DO SZKLARSKIEJ + ROWER MOGE KOGOS ZABRAC PO DRODZEE PO MIEDZY SZKLARSKĄ A POZNANIEM PISAC JAK COS ALBO DZZWONIC GG 3726952 TEL 506 859 648
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kosior1975 bez przesady ja bym z tobą pojechal ale:
a) mam juz bilet
b) jade juz we wtorek o 2 w nocy
c) we wrocku spotykam sie na przesiadce z kumplem
d) 2,5 godziny?? chyba cos ci sie ********* i to ostro, jechałęm w zesżłym roku i jakos 2,5 godziny nie jechał...
no ale dobra moze z powrotem sie zabiore kiedy wracasz??
no i ile trzeba zabulic tobie za paliwo??
a) mam juz bilet
b) jade juz we wtorek o 2 w nocy
c) we wrocku spotykam sie na przesiadce z kumplem
d) 2,5 godziny?? chyba cos ci sie ********* i to ostro, jechałęm w zesżłym roku i jakos 2,5 godziny nie jechał...
no ale dobra moze z powrotem sie zabiore kiedy wracasz??
no i ile trzeba zabulic tobie za paliwo??
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
-
- Kontakt:
skoro tak twierdzisz ze niejedzie dlugo to ok ale ****** od dziecka jezdzilem do szklarskiej i wiem jak pociagi jezdza
a co do powrotu to prosze bardzo mozesz sie zabrac z tym ze my wracamy dopiero 15-16 sierpien bo zaraz po festiwalu jedziemy do spindlerowego mlyna pohasac na traskach
jeszcze jedno miejsce w aucie mam wolne a koszt powrotu ze szklarskiej do poznania to 50pln a rower na przyczepke jak cos to sie zastanow i daj znac
a co do powrotu to prosze bardzo mozesz sie zabrac z tym ze my wracamy dopiero 15-16 sierpien bo zaraz po festiwalu jedziemy do spindlerowego mlyna pohasac na traskach
jeszcze jedno miejsce w aucie mam wolne a koszt powrotu ze szklarskiej do poznania to 50pln a rower na przyczepke jak cos to sie zastanow i daj znac