Co sadzicie o połaczeniu Dc pitbull 16" z tym amorkiem: http://cgi.ebay.com/NEW-2006-Marzocchi- ... dZViewItem
A tak pozatym co sadzicie o tej aukcji. Czy oplaca sie nabierac czy w tej cenie znajde cos lepszego??
Prosze o posty jedynie obeznanych w temacie. THX
motomysz jezdi(l) z boxxerem i nie slyszalem o felerach. Poza tym wiele osob juz montowalo 2polki... bylo nawet kilka tematow o tym... nie slyszalem o kims, zeby narzekal na ten setup:-)
nierozumiem wiekrzosci tych którzy tu piszą... kierują sie tylko jednym stereotypem że jak sztywniak + 2półka to tylko Dragstar :D Powiedziałbym ze pitbull też będzie zajebiscie sie sprawował i jestem za tym zeby pakować tam juniora (nie mówie ze drag jest do dupy bo jest zajebisty)
a jeżeli chodzi o tego juniora 2006 to odradzam tobie nowych roczników. seryjnie nie mają tłumienia chodzą chujowo i sie pierdolą strasznie ;/
Mnie allegro nie interesuje. Teraz siedzie w stanach i chce cos ciekawego wylicytowac na ebayu. Aler wciaż sie bije z myslami czy wziac 1 czy dwie polki i jakie;/
motomysz a oprocz 66rc i vf co warto pobrac do mojego pitbullka??:>Moze jeszxze jakis inny jak tego nie dopadne w odpowiedniej cenie. PIsta zepewne bedzie na QR20. Moze mi polecisz cos w tym temacie?? MOze cos wypatrzysz na ebayu to daj mi znac;] POzdrawiam
Uważam też że trzebaby wiedziec do czego to chcesz jezeli chodzi o 1 czy 2 półki. Co chcesz tym uprawiać dirt DH FR?? bo jak chcesz na dirtach skakać to wiadomo nie ma sensuładować Juniora tylko np. dirt jumpera 3 jeżeli chcesz FR to preferuje sie 1 pólke no a DH to 2 półki wydaje mi sie ze na to powinniśmy też zwrócić uwage.