hydraulik nówka z mocną klamką
hydraulik nówka z mocną klamką
poszukuje hydraulika do 500zł z mega wytrzymalą klamką na tył
waże swoje i kiedy robie abu , to mosze zapierać się 2 palcami na klamce(mam mechanika) , jeżeli dorwałbym spoko hydraulika to starczyłby 1 palec
-musi mieć wytrzymalą klamkę
-zajeb#iście wielką silę hamowania(tak żeby 1 palcem blokowal na abu(waże 100kg)
-no i wiadomo modulacje wrecz doskonała...
-tarcza to najlepiej 180mm...
-aaa i musi byc nówka
pzdr andrut
waże swoje i kiedy robie abu , to mosze zapierać się 2 palcami na klamce(mam mechanika) , jeżeli dorwałbym spoko hydraulika to starczyłby 1 palec
-musi mieć wytrzymalą klamkę
-zajeb#iście wielką silę hamowania(tak żeby 1 palcem blokowal na abu(waże 100kg)
-no i wiadomo modulacje wrecz doskonała...
-tarcza to najlepiej 180mm...
-aaa i musi byc nówka
pzdr andrut
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
gg 5732171
w hfx9 podobno rypie sie uszczelka. takie chodza sluchy, ja mam juz 2 sezon i (odpukac) jest OK. czesto hamuje 2 palcami i jezeli chodzi o rozmiar klamki to jest odpowiednia, ale... ale jezeli chodzi o siłe hamowania biorac pod uwage Twoja wage to zastanowiłbym sie nad sys12. maja slabsza modulacje od hayesa ale moim zdaniem byłyby bardziej odpowiednie dla ciebie. Pod siebie wole hfx (na grimece jezdzilem 1 dzien).
"Words of wisdom - Full Face helmet"
no to który hampel jest lepszy,
-avid juicy 5, juicy 7
-hayes hfx 9,- hayes mag
-grimeca sys 8, grimeca sys12
powtarzam ze chodzi mi głównie o siłe hamowania, musi byc hamulec naciskany 1 palcem,tak jak to robią trialowcy-no ale oni wykorzystują smołe,albo kalafonie...a tu ma byc czysta oc hamulca, no oczywiscie z modulacją
aaa i musi miec mocny przewód i mocowanie przewodu, bez barspinów się nie obejdzie
-avid juicy 5, juicy 7
-hayes hfx 9,- hayes mag
-grimeca sys 8, grimeca sys12
powtarzam ze chodzi mi głównie o siłe hamowania, musi byc hamulec naciskany 1 palcem,tak jak to robią trialowcy-no ale oni wykorzystują smołe,albo kalafonie...a tu ma byc czysta oc hamulca, no oczywiscie z modulacją
aaa i musi miec mocny przewód i mocowanie przewodu, bez barspinów się nie obejdzie
kupie
gg 5732171
gg 5732171
ja tam polecam hayesa nie raz rower lecial kierownica wbijala sie w londowania a klamka hfx9 ciagla cala, zero lozow itp.... juz ok roku na tym jezdze, a on ciagle zadowala swoim dzialaniem
a to "podobno" mogli byscie sobie darowac
elo
a to "podobno" mogli byscie sobie darowac
elo
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
-
- Kontakt: