Gdzie moge kupić ciuchy NS??
Gdzie moge kupić ciuchy NS??
Siema słyszałem że sa dostępne jakies ciuchy z NS... nie wiecie gdzie moge je dostać?? i widziałem je na stronie www.7anna.com.pl ale czy tam mozna zamawiac pojedyńcze sztuki??
"Kamilek napisał:
sponsorują was czy chcecieb być elo ziomale czy może lans jednak??
a czemu ludzie na calym swiecie chodza w bluzach adidasa, nike, pumy itp.? lans? a moze sa sponsorowani? wydaje mi sie ze to co napisales to lekka przesada... "
Bo firmy takie jak adidas, puma czy nike to firmy produkującę odzież, a nie części rowerowe tak jak NS...
W sumie nie widzę sensu kupowania ciuchów NS'a, skoro za tę samą albo i niższą cenę można dostać lepsze ubrania, tylko że nie będą miały magicznego napisu NS... Z drugiej strony takie reklamowki to fajna sprawa, NS mógłby dodawać je bezpłatnie do ram, czy rozdawać sponsorowanym zawodnikom. Ale nie widzę sensu sprzedawania (i zarazem kupowania) koszulek czy bluz za kupę forsy.
sponsorują was czy chcecieb być elo ziomale czy może lans jednak??
a czemu ludzie na calym swiecie chodza w bluzach adidasa, nike, pumy itp.? lans? a moze sa sponsorowani? wydaje mi sie ze to co napisales to lekka przesada... "
Bo firmy takie jak adidas, puma czy nike to firmy produkującę odzież, a nie części rowerowe tak jak NS...
W sumie nie widzę sensu kupowania ciuchów NS'a, skoro za tę samą albo i niższą cenę można dostać lepsze ubrania, tylko że nie będą miały magicznego napisu NS... Z drugiej strony takie reklamowki to fajna sprawa, NS mógłby dodawać je bezpłatnie do ram, czy rozdawać sponsorowanym zawodnikom. Ale nie widzę sensu sprzedawania (i zarazem kupowania) koszulek czy bluz za kupę forsy.
mod yyy no teraz to mnei rozbijacie lans pojecie wzgledne ja np wrzyciu bym niekupil butow Nike 90 bo co 2 dres i frajer takie ma niechce obrazac tych comaja orginalne 90 a nie np 85. albo w ta zime byla moda dla lanserow na kurtki w moro z konierzem z futerka. Ja np wola bym miecBluze NS'a Niz taka ****** podrube nike cos odruznic sie od tego szarego gowna spolecznego!!!
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))