szczeniaki mnie rozwalaja heh...
-
- Kontakt:
Chłopcy ja to bym sie cieszył jak by mi sprzet za bedziew uważali. Bo jak jeżdze po mcie to wole żeby na mni nnie zwracały uwage dresy. Mam świety spokój. Nikt mi perfidnie na kobze nie patrzy(A_gang z eneska). A goście takie akcję robią bo od małego śmigają, i sprzęt tez troche daję. Ja zaczynałem na EXTREME z marketu z RST 281. Dobry bik złożyłem dopiero teraz i zaczynam śmigać. Po prostu mówie sobie że trzeba trochę czsu nadrobić. Pozatym w lasku woldkim kupe gówniazy śmiga całkiem nieżle.
Z kad jestes Baja, we wrocku problemu kradzierzy rowerow prawie nie ma, tutaj duzo osob na wypasach jezdzi, no ale tak jak wszedzie sa miejsca gdzie sie nie jezdzi, dobre jet to w przypadku fuli ze malo osob odroznic potrafi dobry rower od szajsu, dla nich jest wszystko jedno oby wahacz z tylu byl
Local Swinga-Swinga
-
- Kontakt:
[quote="Skylinegtr"]Qrde nie zwróciłem wcześniej uwagi jaki rower ma ten mały: ale maszynka-fajny marin, ja to takiego w nigdy nie bede miał, chlip, chlip...[/quote]
nigdy nie mow nigdy, ja np. niedawno tez tak myslalem, ale w nastepnym tygodniu wygrywam w lotka 8 000 000 000 i juz bedzie mnie stac... wiec wiesz don't worry, be happy;]
nigdy nie mow nigdy, ja np. niedawno tez tak myslalem, ale w nastepnym tygodniu wygrywam w lotka 8 000 000 000 i juz bedzie mnie stac... wiec wiesz don't worry, be happy;]
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
niestety w naszej profesji chwila nieuwagi i na 50cm dropie mozna sobie krzywde zrobic, jakies 4 lata temu przy predkosci 20 na godzine zlamalem rame w scott luper lite jak sie wyrypalem w gorach, pamietam dupa mnie od upadku na kamienie ze 2 tygodnie bolala nie wspominajac ze cala sina byla
Local Swinga-Swinga