[Szczawnica] 1-10.08 będzie ktoś?
[Szczawnica] 1-10.08 będzie ktoś?
Wybieram sie w okolice szczawnicy i kroscienka oczywiscie z bikiem, bedzie ktoś tam w tym czasie bo samemu to lipa jezdzic po gorach raczej.
albo gdzie blisko sa jakies fajne traski fr dh, moze jakas ekipa tam jest?
albo gdzie blisko sa jakies fajne traski fr dh, moze jakas ekipa tam jest?
Ja tam jestem prawie co roku na deseczcew zime a w lato czesto z rowerkiem, w sumie ja tam pomykam jedynie sciezkami albo odbijam po kamieniach jakochs przez las gdzie sciezek nie ma, w sumie mega wielkim plusem jest zajebisty wyciag ktory dostarcza cie na gore w maks 3minutki, mozna zjezdzac trasa palenica II taki stok on m a ok 2km albo troche przesadzam,napewno znajdziesz pare rzeczy,fajne zjazdy sa tez w oolicach jaworek i wąwozu homole gdzie przed wawozem jest duzy parking i fajne skalki i mozna niezle porozkminiac scianki jakies i wogole, nastaw sie raczej na czysty fr w wydaniu jak z roama gdzie smiga simons z jordim,ale ogolnie mi sie tam podoba ujezdzaj szczegolnie jakies sciezki i wogole bo jes sporo trudnych technicznych zjazdow, ogolnie mozna pokminic cos w sumie pseudo streetu pomimo ze jest tam w sumie jedna dluga ulica tylko, gdzies byl topic o szczawnicy bo chlopaki tam jezdzacyc cos zakladali ja pamietam jednego z widzenia na dm fr czerwnej i typa na iron horsie czarnym chyba. Jezeli chodzi o traski o nie to ciezko moze byc bo to ten caly park pieninski i wogole.
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
ja tam byłem tydzien znaczy w kroscienku ale to niedaleko i własnie dzisiaj wróciłem i polecam ci sobie pojechac do jaworek i tam mozna sobie zjechac od schroniska po kamieniach drogą taka całkiem sympatyczną a z palenicy tez da sie jechac i jeszcze po stronie słowackiej palenicy cos ponoc jest... mi niestety sie nie udało wybic tam bo po jednym takim zjezdzie w jaworkach skonczyłem klocek :) z przodu i juz sie nie odwazylem... :D
a co do ekipy to poznałem 2 zaje.....ch ziomków którzy mi pomogli oni wiedzą o co chodzi i oni tam smigają mysle ze jak tam bedziesz to jakos ich wypatrzysz kolo wyciagu na dole sie tam bedą kręcic... i oni mysle Ci pokaza wszystko i posmigacie razem :)
P.S
Jeszcze raz dzieki wam za ta opone jestescie super goscie i jak tylko bede w szczawnicy ( i odrobie rower :p ) to nadrobimy i posmigamy razem
a co do ekipy to poznałem 2 zaje.....ch ziomków którzy mi pomogli oni wiedzą o co chodzi i oni tam smigają mysle ze jak tam bedziesz to jakos ich wypatrzysz kolo wyciagu na dole sie tam bedą kręcic... i oni mysle Ci pokaza wszystko i posmigacie razem :)
P.S
Jeszcze raz dzieki wam za ta opone jestescie super goscie i jak tylko bede w szczawnicy ( i odrobie rower :p ) to nadrobimy i posmigamy razem
MÓJ BAJK :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=244078
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=244078
-
- Kontakt:
Witam chłopaki, Ej wpadajcie do nas, napewno pojezdzimy razem. Jak bedziecie na miejscu to dajcie znac: 505 624 915 albo gg: 3722677.
PS. Kali, my baardzo dziekujemy za browarki pod kolejką. Zajebiscie się potem zjeżdza:D Zapraszamy ponownie!!! Elo..
PS. Kali, my baardzo dziekujemy za browarki pod kolejką. Zajebiscie się potem zjeżdza:D Zapraszamy ponownie!!! Elo..
http://www.pinkbike.com/photo/1121329/ :D:D:D:D:D:D
-
- Kontakt:
Witam chłopaki, Ej wpadajcie do nas, napewno pojezdzimy razem. Jak bedziecie na miejscu to dajcie znac: 505 624 915 albo gg: 3722677.
http://www.pinkbike.com/photo/1121329/ :D:D:D:D:D:D