nie chce mi się szukac twoich zdjęćdawidek13-14 pisze:pudizan przeslij mi moje dawidek13-14@o2.pl
I już po obozie...
1. rowery są przechowywane w domu (jest na nie przeznaczona suszarnia)KIEŁ16 pisze:ja mam pytanie
1.w jaki sposob sa przechowywane rowery na miejscu?
2. czy dalo sie tam pic i byla jakas mini imprezka przy ognisku?
3. kolejna sprawa czy mozna chodzic spac o ktorej sie chce czy tak jak na wicieczce szkolnej w 6 klasie podstawowki?
aha no i jeszcze co do tych obiecanek cacanek z nsami traskami i sprzetem do dyspozcji :/ kurde myslalem ze skura sie przylozy a tu kiszkowato wyszlo :( prosilbymo odpowiedz na moje 3 pytania
2. wg. regulaminu obozu nie można spożywac alkocholu(napić to się można w domu tu się jedzie pojeździć) ;)
3. tak spać chodzisz o której chcesz (masz wstać rano na śniadanie)
www.kaban.4us.pl
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
Witam chlopaki tu wasz ukochany instruktor :P Wczoraj wyjechaliscie a mi juz brakuje smiechu thomasa i durnego zachowania maciusia (dawidek13_14). Wogole niezla beka bo tutaj jest internet w powietrzu :P (bezprzewodowy). Wlasnie siedze na wyciagu z laptopem Towarzysza Starszego Instruktora Marchewy.
Chlopaki mam taka prosbe... bo ja generalnie dostep taki staly do neta bede mial pod koniec sierpnia. Pudzian nie wyrzucaj zdjec, ja sie do Ciebie jakos zglosze kiedys to bys mi podeslal fotki albo pocztą na plytce albo jakos z neta ścioram.
Wogole to fajnie bylo poznac wasze paskudne mordy i z wami pojezdzic. Trzymajcie sie ELO RAPERO :]
p.s. II turnus tez niezle gleby zalicza. Dzisiaj sebek złamal rame na glowce, cos tam sie skarzy na paluchy ale nie wzywamy pielegniarki bo biedna zawalu dostanie :P
Narazie ziomki
Chlopaki mam taka prosbe... bo ja generalnie dostep taki staly do neta bede mial pod koniec sierpnia. Pudzian nie wyrzucaj zdjec, ja sie do Ciebie jakos zglosze kiedys to bys mi podeslal fotki albo pocztą na plytce albo jakos z neta ścioram.
Wogole to fajnie bylo poznac wasze paskudne mordy i z wami pojezdzic. Trzymajcie sie ELO RAPERO :]
p.s. II turnus tez niezle gleby zalicza. Dzisiaj sebek złamal rame na glowce, cos tam sie skarzy na paluchy ale nie wzywamy pielegniarki bo biedna zawalu dostanie :P
Narazie ziomki
-
- Kontakt:
spokojnie zdjęć nie wyrzuce ;]groochas pisze:Witam chlopaki tu wasz ukochany instruktor :P Wczoraj wyjechaliscie a mi juz brakuje smiechu thomasa i durnego zachowania maciusia (dawidek13_14). Wogole niezla beka bo tutaj jest internet w powietrzu :P (bezprzewodowy). Wlasnie siedze na wyciagu z laptopem Towarzysza Starszego Instruktora Marchewy.
Narazie ziomki
na początek masz jedno twoje i pawła
http://www.pinkbike.com/photo/935348/
i wiktor na deser
http://www.pinkbike.com/photo/935371/
www.kaban.4us.pl
-
- Kontakt:
po pierwsze :
1 )Program: Treningi z zakresu DH i 4 cross, nauka serwisowania roweru, eksploracji szlaków, zapoznanie się z regulaminem PZKOL, ( 4 crossu nie było jest budowany poczas 2 turnusu , treningow zadnych nie było )
2 ) GRA TERENOWA PAINTBALL - sprzęt + 200 kulek/os ( dostalismy 100 kulek )
Ogólnie fajni ludzie , trochę gorąco było :) ale można było jeździć , mimo idioty który zajumał 400 zł Pawłowi i 300 zł Jackowi
1 )Program: Treningi z zakresu DH i 4 cross, nauka serwisowania roweru, eksploracji szlaków, zapoznanie się z regulaminem PZKOL, ( 4 crossu nie było jest budowany poczas 2 turnusu , treningow zadnych nie było )
2 ) GRA TERENOWA PAINTBALL - sprzęt + 200 kulek/os ( dostalismy 100 kulek )
Ogólnie fajni ludzie , trochę gorąco było :) ale można było jeździć , mimo idioty który zajumał 400 zł Pawłowi i 300 zł Jackowi
www.bikes-shop.pl
-
- Kontakt:
HOT !!!!
filmiki maćka :]
http://www.sendspace.com/file/l9uye7
hasło jest takie jak nazwa użytkownika który w nich występuje :-)
filmiki maćka :]
http://www.sendspace.com/file/l9uye7
hasło jest takie jak nazwa użytkownika który w nich występuje :-)
www.kaban.4us.pl