z góry uprzedzam, że nie wiem czy taki temat był już czy nie, ale z tego co siedzę na forum i z tego co znalazłe, a raczej czego nie znalazłem w wyszukiwarce stwierdzam, że nie było:)
dla mnie trochę za duże i na stałe bym tego nie wmontował, ale np przypinając rower gdzieś i idąc do skleu np można by to wmontować i myślę, że coś by dało, 100db to jednak bardzo dużo .. :)
KorreS projektor zajebisty , dobry tekst "Jeśli podoba Ci się dziewczyna a nie wiesz jak wyznać jej miłość możesz wyświetlić na kole rowerowym I LOVE YOU"
No to kupujemy i rwiemy lachony :-D
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
dla mnie i ten alram i ten projektor to kit.
alarm z czujnikiem ruchu za 14zl ? - to nic dobrego. a projektor, w czasie jazdy przeciez tego nie bedzie widac, musialbys jechac 3-5mk/h zeby mozna to bylo odczytac.
dla mnie taki alarm to spoko jest, to znaczy że coś zaczyna sie rozwijać w tym kierunku. Może spadnie ilość kradzieży rowerów z garażu lub spod sklepu. Ja popieram ten pomysł. Ja poczekam może np. za miecha będzie coś lepszego o podobnym działaniu ;]
gdybym byl zlodziejem pierwsze co bym zrobil to zdzielil czyms w ten alarm, aby rozsypal sie w drobny mak (i naturalnie nici z wycia), a nastepnie spokojnie wykonywal dalsze czynnosci sluzbowe... ;-)