mAcieKz 50km/h na rowerze ze zdejcia ?... wybacz ale jakos tego nie widze. Dla przykladu ja mam przod 32 tyl 11-32 i sadze ze wiecej niz 30/35 nie polece bo brakuje mi juz lancucha. Fakt ze mam 24" kola ale to i tak nie zmienia faktu ze ciezko jest tyle wyciagnac. Jeszcze twoj rower akurat posiada taka geo ze ciezko byloby Ci pedalowac przy takiej predkosci. Na stojaco byloby to nierealne a na siedzaco byloby to mega niewygodne. 50 km/h na prostej to juz naprawde przyzwoita predkosc. Mam znajomych ktorzy jezdza na szosie i oni tam lataja 40-70.
do FR 32T są optymalne....bo dają miękki napęd...w lesie na kładkach łatwiej dokręcić niż na 42... jeśli chodzi o dokręcanie w DH to jak nie walczysz o setne na zawodach.....to spokojnie doli....to że ktoś dokręca na zjezdzie na blacie wcale nie świadczy że jedzie szybciej....miękki napęd szybciej napędza niż patelnia....
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
ja mam 32 i jest dla mnie idealnie, a w dh idzie tym dokrecic nawet do 50km/h - zmierzone licznikiem, wiec nie wiem dlaczego niektorzy wypisuja totalne brednie ze przy 30km/h konczy im sie naped....
Hmm... 32t to troszke mało.
ale w Fr jeszcze da rade bo do dh już zaaaa maaaało
ale nie rozwijasz jakiś kosmicznych prędkości ;] to dasz rade(jakieś30km-35km/h)
takie jest moje zdanie wynikające z doświadczenia :p