kangaroo tatanka

enter
Kontakt:

Post autor: enter »

Yogipodaj jakies linki tych czeskich stron z gory dziekuje
sprzedam rame GT Zaskar moje gg 3550639
vasylbiker
Kontakt:

Post autor: vasylbiker »

johny GT pisalem dlugiego posta ale mi sie skasowal, jahny bardzo fajnie jezdzisz ale jeszcze chyba za malo odrosles od ziemi zeby dyskutowac z ludzmi na tematy o ktorych nie masz pojecia, pewnie nawet w zyciu nie siedziales na rowerze z takim amorem, pozatym nie masz pojecia o sprzecie jaki byl w obiegu ok 10-15 lat temu, wiec nie wiem po co dyskutujesz skoro ten temat wogole cie nie dotyczy (wez pod uwage ze na tym forum sa ludzie sporo starsi od ciebie i wiedza czego chca)

no offence
pozdrawiam
http://www.zanim.napiszesz.prv.pl/

http://www.cykloza.pl/
enter
Kontakt:

up:)
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

johny GT, kultury trochę...

co do kangoroo to raczej nie dostaniesz go już w dobrym stanie, ostatnio kumpel sprzedawał, ,musiałbym się zapytać komu, ale on był chyba 10 właścicielem :D
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
enter
Kontakt:

Tassadar niezaszkodzi jak go zapytasz
sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

Panowie wylajtujcie, ciagle zappominacie,ze na forum wyraza sie prywatne i wlasne opinie na dany temat a ak wiadomo o gustach i pogladach raczej sie nie rozmawia ani nie wchodzi w polemike bo rodza sie z tego klutnie, ten topic jest na to idealnym przykladem, skoro johny tak uwaza to jest tylko i wylacznie JEGO sprawa i nic wam do tego, to tak jakbyscie probowali zmienic geja w hetero, nie rozumiem dlaczego probujecie sie wogole z nim klucic i z kimkolwiek, Kazdy ma swoje zdanie i to tylko jego opinia a jak wiemy mamy "Wolnosc slowa,wyznania i pogladow" a wy w tym momencie stosujecie uzbeckie metody, wrzucajac i niszczac czyjas wypracowana opinie na tym forum, nie tedy droga.Forum mamy po to by sie wypowiadac i pisac o swoich wlasnych spostrzezeniach, komus kojarzy sie tatanka z mega elo pancernym amorem innemu z makrokeszem starej daty i koniec i dobrze ze przynajmniej sie tak koajrzy a nie z jakims gownem badz zwierzatkiem. TAKIE Moje Zdanie i Mysle ze sie panowie za bardzo podnieciliscie(badz wzburzyliscie powiem zeby was nie obrazic) a zupelnie niepotrzebnie, nie zapominajmy o tym do czego forum sluzy, nie do bluzgania i obrazania innych a do wyrazania wlasnych opini.pozdro 600 Peace
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

3,143k4r2 A ty co sie tak lansujesz na AC z 66 po manufakturze co?? Ładnie to tak? :P :P :P
mlody12
Kontakt:

Post autor: mlody12 »

O co wam chodzi Yony jest spoko Yogi mógłbyś mu pozazdrośćić jego umiejętnośći! A co do tematu to Tatanka to całkiem fajny sprzęt tylko troche stary... ;/ Ja wolał bym inwestować w coś nowego za 500 zł coś może już byś znalazł :>
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

mlody12 a on mógł by Mu pozazdrościć rozumu, kultury i opanowania. :/
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

xxxxxx nie lansuje sie :) kumpel byl oddac buty a ze pogoda byla ladna to skoczylismy na rowerkach.
n0 ridE n0 fUN
no_fear
Kontakt:

Post autor: no_fear »

a ja jestem w posiadaniu TATANKI hehe
Mam ją od wieluuu lat i nie moge złego słowa o niej powiedzieć :)

enter jak ci na niej zależy to uderz do mnie na GyGy ;)

pzdr
qbator
Kontakt:

Post autor: qbator »

johny GT ile Ty masz w ogole lat? 15? czy Ty widzisz rower na zdjeciu z pinkbike?kojarzysz w ogole ta firme? a amory poza RS,Marcok i Manitou? ograniczenie pogladowo historyczne ot co :)

Tatanka swego czasu swiecila sukcesy na trasach dh i w zawodach, ba!, nawet w mistrzostwach swiata! Mialem przyjemnosc przejechania sie na tym amorku i nie po bulki tylko z deka go przykatowalem...chodzi lepiej niz wiele dzisiejszych amorkow. No ale to przeciez makrokesz wiec fuj...hehe.
"Synku,ale czy ty skaczesz tak po murkach i schodach???" - Mama:P
ODPOWIEDZ