... jakbym miał aparat to bym zrobił.. pisałem wcześniej że jak uda mi sie zdobyć cyfrówkę to cykne.. ale że w poniedziałek wyjeżdżam to chyba niebardzo dam rade:/ ale sie cholernie wqrwiłem na ten amortyzator:/ może jednak trzeba było wziąść wedge?:/
hmm jezeli jest az tak zle to kiszka z deczka bo 1k piechota nie chodzi. nie martw sie nie jestes sam ja kupilem takiego dnm i tez za dobrze na tym nie wyszedlem ;]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
mozo fabrycznie ustawiony jest na 70 (chyba dlatego żeby sie do pudła zmieścił:P) bo przy 140 wystaje rura sterowa... torche sie namęczyłem żeby go ustawić na 140 (bo przecież on ma REGULOWANY skok). No i kicha on w ogóle nie chodzi, poza tym o dotarciu nie ma tu mowy:/ bo on naprawdę w ogóle nie działa.. ide w poniedziałek z samego rana do sklepu (dobrze ze sprzedawa to mój kumpel) i bedziemy gadać.. zawiezie go do duncona (bo stamtąd go mam) i trza będzie coś z tym zrobić...
ale większość amorów prosto z pudełka prawie wogóle nie chodzi. Muszą się dotrzeć. Zobaczysz jak trochę na nim pojeździsz, pobawisz się regulacjami itd. to powinno być lepiej. Chyba że faktycznie wadliwy egzemplarz to kicha maksymalna :(
ale uwierzcie:) od tego lepiej chodzą zoom`y za 75zł:P czy chociażby RST omega t4 którą ostatnio "macałem" i to duuuuuuuuuuuuuuużo lepiej, bo choć troche się uginają:-) to mozo jak jeszcze nie było włożone do rowerka coś się uginało. ale po załozeniu zesztywniał jak martwe ciało:)
niech ktos zmierzy wysokośc tego amorka od osi piasty do do miejsca gdzie sie zaklada tą dolną czesc sterów przy ustawieniu 140 bo domyslam sie ze jak zminiejszy sie na 70 mm to bedzie on nizszy o te własnie 70 mm
amor ******* totalnie. to jest jednorazoofka. zresztą wszystkie mozo. qmpel opowiadał mi co się z jednym stało po dobicu. otóż raczył się on zablokować i gość musiał chwycić koło pomiędzy nodi i wyciągać na siłę. goowno wart ten amor. dozbieraj trochę i kup DJ.
Breeder, dziecko jeździsz na tym Mozo soul X albo r?, wątpie więc z laski swej zamilcz O_o a dj niekupie bo to szmelc i gorszy od wedge'a, kupa nieużytecznej dlamnie stali i niemów mi że kumpel to kumpel tamto