Witam
Da się w szóstkach '05 170mm zmienić skok na 150mm? I jak można, to jak to zrobić?
Mam okazję tanio kupić ale mam Pitbulla i ze 170 będę miał "ciągle pod górkę" (chopper) ;)
A ze 150 da się przejść na 170? Czy tylko ze 170 na 150 da rade zmienić? Dzieki za odpowiedź. Aha chodzi mi o vf jak i rc czy w tych dwóch da się zmieniać skok?
Wersja vf ma inne tlumiki..Rc ma o wiele lepsza prace niz vf..Jesli sie nie myle to rc ma hscv a vf ssv..Ja mam vf 150mm i chcialbym tez go zrobic na 170mm ale slyszalem ze to tylko gregorio moze zrobic ob trzeba miec specjalny klucz aby dostac sie do tych podkladek i sobie slono zycza za ta robote..Chyba ze wie ktos jak to zrobic:)model3100 Rc chodzi 100 razy lepiej..:P elo
czajnik dh wcale nie ma az takiej duzej roznicy. Jezdzilem na obydwoch modelach. Wiadomo, rc lepiej pracuja bo maja bardzo plynny skok ale wersji vf tez nic nie brakuje. Nie wiem czy jest sens doplacac tyle kaski do rc. Z tego co wiem to pod wzgledem wytrzymalosci to te tlumiki nie sa najwyzszych lotow. Wiele slyszalem o zwalonych tlumikach w rc zarowno w 888 i 66. Za to tlumikow ssvf nie ma bata rozwalic. Sa proste jak budowa cepa.
SOTER1400-1500 to wcale nie jest dobra cena jak na uzywane 66vf. za tyle z pewnoscia mozna wyrwac nowke ze stanow.