ej koles o co ci wogole chodzi ????MareKambo pisze:No spoko tylko dalej nikt nie wie czy Wasza święta ekipa jest zdeterminowana do zrobienia zawodów na nowej trasie...
...co z Wierchomlą...???
-
- Kontakt:
Chwila moment, za przeproszeniem coponiektorych P*O*K*U*R*W*I*Ł*O juz doszczetnie, narzekacie do jasnej ******,że nie ma gdzie jezdzic i wogole,ze nie rozwija sie bardzo sport u nas a tu chlopaki sie mecza,zapierdalaja, w lesie gdzie jest mega gorąco,posweicaja swoj czas aby cos na tym zadupiu mowiac o naszym kraju bylo, a wy narzekacie,wrzucacie,zawody beda tam gdzie beda i *** wam do tego, Wierchomla i wszystko jasne wiecej wam nie potrzeba, wpadniecie na trening, przejdziecie sie po trasie pare razy przejedziecie i koniec, tak wlasnie wygladaja zawody i przygotowania przed nimi, na tym polega zajawka aby eksplorowac, jezdzic w coraz to nowych miejscach i zeby byl z tego fun. Teraz powinniscie przeprosic schodka i cala ekipe za te wrzuty i te wszystkie zarzuty kierowane pod ich adresem. Ja tam bede od piatku poludnia takze wybada sie traske a bedzie napewno zajebista jak zawsze.Dzieki chlopaki,ze budujecie i dajecie dobra zabawe i radoche z jazdy, jestescie mega.pozdro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
sun. masz panocku 100% rację
Schodekprzestań się tłumaczyć bo nie ma przed kim.....wy chcieliście dobrze( i mam wrażenie że się wam udało) ale niestety zawsze znajdą się poszczególne jednostki w społeczeństwie które tego nie rozumieją.....
zresztą....co to za zabawa ciągle się ścigać po tej samej trasie??
Schodekprzestań się tłumaczyć bo nie ma przed kim.....wy chcieliście dobrze( i mam wrażenie że się wam udało) ale niestety zawsze znajdą się poszczególne jednostki w społeczeństwie które tego nie rozumieją.....
zresztą....co to za zabawa ciągle się ścigać po tej samej trasie??