osoby na rowerach po3k i tak moga sie czuc bezpieczniej bo smaroiwali najwiecej warte rowery v10 orange norko muj byl wysmarowany ale jedynie dlatego ze wqrwialem 1 osobe :)
vaxupoto koles wyjezdzał z domu i zawracał na jezdni i nie zauwazył autobusu a koles z autobusu ustawił tempomat i jechalismy 60 km / h i koles zawracałna jezdni i nie zauwazył autobusu i odbił sie od lewej strony bagażnika az do lampy i pozniej obrucilo go raz i wpadł do rowa :) , koles dostał 6 pkt i 800 zł chyba .
Chodziliscie na jakies dyskoteki ?? sa tam wogl jakies i czy pozwalali?? wiem ze w szczyrrku robilli wypady na miaasto ale tam to nizabardzo bylo gdzie :P jak jest z tym w wierchomli ??
Michał DH"wypady na miaasto" dobre sobie :D
"Chodziliscie na jakies dyskoteki ??" Raz dyskoteke miała jakaś kolonia na której była "młodzież" w wieku 10?-16 lat.... W Wierchomli oprócz tego wyciągu to mało się dzieje :)
no w szzyrku raz byl wypad na jakas dyske ale tam tez niebylo z tym zadobze. A moglo by byc fajnie jakby bylo cos fajnego w szczyrku byla sala w osrodku :) i cala ekipa sie wbijala w fullfacach wypas bylo kto byl to wie :) fakt ze bylo troche goraco ale byl looz.
Michał DH haha no wtedy bylo zajebiscie z tymi fullfacami!:D przy nirvanie wedy napierdalalismy:D ale tam w tej "Jamie" nie bylo nawet tak zle tylko nie bylo gdzie siedziec!:D wtedy laly sie % :D
a ile kasy mniej wiecej trzeba miec ze sobą ? Ile wydawaliście ? Co jak co, ale jest to jednak lekkie zadupie, wiec mysle ze miejsc do wydawania za duzo nie bedzie. Jak jest naprawde ?
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
no własnie dlatego nie chce brac za duzo, bo jak ukradną to nie bedzie tak szkoda :P ale nie chce tez zeby sie okazało za mało. ale mam nadzieje ze na 3 turnusie obejdzie sie bez takich przypałów.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
ja mielm 240 z czego 30zl skura mi rozstrzelal lamiac mi serce(rozjebal mi broary) i z czego jeszcze ze 30 przepilem zanim mnei zlapal ze pije:D wiekszosc idzie na picie ja kupywalem po 3-5 butelek na 2 dni w sklepie tez niejest za tanio lech w puszcze 3zlarktok smakowy 2.5
Durf
Ja wydałem około 100zł na obozie i tyle Ci z bez problemu wystarczy, zakładając, że nie zepsujesz niczego w rowerze. wojtek1506
Może jedynie komuś się kierownica porysowała od klamki z innego roweru...
Jedzenie było moim zdaniem świetne. Michał DH
Tak dali kombinezony, swoją drogą można się było w nich ugotować ;p