Ramy HT i FS z główka 1,5 cala
Ramy HT i FS z główka 1,5 cala
Witam ktokolwiek zna ktokolwiek wie prosze o info o takich ramach dostępnych w PL.
Wchodzi RS Totem i rozmyślam nad nim i rama do niego.
z góry thx
Wchodzi RS Totem i rozmyślam nad nim i rama do niego.
z góry thx
Ernold Bikeneger.... is BACK :)
-
- Kontakt:
Co do Canondale to chyba najdroższa firma na świecie (niec specjalnego za taka kase!!!)
Chodzi mi o jakiegoś niedrogiego sztywniaka i konkretnego fula.
Marzy mi sie że zrobią Santa Cruza Vp Free na taka główke:)
Wiem że jest też taki rozmiar rury w totemie ale przy 180mm skoku i jednej półce troche to ryzykowne moim zdaniem tymbardziej że amor raczej zachęcia do niezłych lotów.
Chodzi mi o jakiegoś niedrogiego sztywniaka i konkretnego fula.
Marzy mi sie że zrobią Santa Cruza Vp Free na taka główke:)
Wiem że jest też taki rozmiar rury w totemie ale przy 180mm skoku i jednej półce troche to ryzykowne moim zdaniem tymbardziej że amor raczej zachęcia do niezłych lotów.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ERNI masz racje tylko weź też pod uwage fakt że gdyby ten amor z sterówka 1i1/8" byłby "gibki" a sterówka by się gieła to by go nie wprowadzili do sprzedaży pozatym zobacz sobie takiego 66 który w jednej z Oem'owej wersji ma 190mm skoku... przy goleniach 36mm a nie 40mm ja rozumiem że chcesz 1,5" bo będzie jeszcze bardziej wytrzymały ale moim zdaniem tak czy inaczej będzie super mocny z sterówką 1i1/8" sam niedługo go zakupuje w wersji 1i1/8"
No właśnie biore kilka opcji pod uwage i dlatego moje pytanie. Co do tego czy by go nie wypuścili to nie wiem. Ja mam ograniczone zaufanie nawet do renomowanych firm i wole podejść do tematu rozsądnie. Ostatecznie nie wykluczam ze wezme wersje 1 1/8. Planuje to na przyszły sezon wiec zaczekam na wrażenia Twoje i innych:)
http://www.chainreactioncycles.com/ tu go znajdziesz.