Sztywna rama 700-900 zita Dual,FR, l. DH
Dzieki za oferty, jak juz wczesniej pisałem to niestety po 10 sierpnia moge sie na cos konkretnie zdecydowac <będe miał wtedy kase w rekach> więc narazie nie chcę niczego nikomu obiecywać, przyznam sie że cock wadł mi najbardziej w oko ale tylko i wyłącznie używany- chyba że ma ktos nówkę za 900 <lol> w co nie wierze - ale czy ktos coś jest w stanie powiedzieć o ramach z mielca- czy firma Zumbi zamawia u nich ramy, czy też te podobne elementy ramki wspólne dla obu firm to tylko przypadek.
Druga sprawa - jakość wykonania tych ram- tylko nie biega mi o opinie typu "kolega ma i jest h.." albo jest fajna/ h.. bo jest i kropka- chyba rozumiecie o co chodzi- tylko konkret opinie ludzi którzy coś wiedzą na ich temat- jezdżą na nich bądź mieli z nimi "bliższy" kotakt.
Z góry THX
Bo zamówienie sobie ramki dajmy na to na wzór Zumbi Voodoo dodanie kilku własnych pomysłów, to chyba nie byłby tez zły wybór - tylko jakiej jakości sa w tej chcwili ramki z mielca??
Druga sprawa - jakość wykonania tych ram- tylko nie biega mi o opinie typu "kolega ma i jest h.." albo jest fajna/ h.. bo jest i kropka- chyba rozumiecie o co chodzi- tylko konkret opinie ludzi którzy coś wiedzą na ich temat- jezdżą na nich bądź mieli z nimi "bliższy" kotakt.
Z góry THX
Bo zamówienie sobie ramki dajmy na to na wzór Zumbi Voodoo dodanie kilku własnych pomysłów, to chyba nie byłby tez zły wybór - tylko jakiej jakości sa w tej chcwili ramki z mielca??
tutaj jest dosc obszerny temat o zumbi http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... 13&start=0
-
- Kontakt:
Michal_KRKxxxxxxno wlasnie niby kazdy slyszal ze sie lamia a tu rzadko albo w ogole nikt sie z tym nie spotkal jak jezdze na Sputniq ktorego spzredaje wlasnie teraz i jakos tak ngdy nie pekl no wiadomo ze go nie katowalem bardzo mocno ale troche dropow przezyl...
fatbone http://www.pinkbike.com/photo/933886/
Ciekawee...
fatbone http://www.pinkbike.com/photo/933886/
Ciekawee...
Dh-zone siuski...
Masz racje, że ciekawe, ale to nie jest ds :)Szułff pisze: fatbone http://www.pinkbike.com/photo/933886/
Ciekawee...
tinkki
Ja także polecam dm ds. Rama ma fajną geo z amorami 130-170 (z innymi nie jeździłem). Jest zwrotna, sztywna, mocna i stosunkowo lekka (ok. 2,6 kg)
DM 3.0 FR polegl
skumaj roznice miedzy ds a fr ;/ sztywniak i full. halo!
sztywniak dangerous majka jest mega, pod 170mm super. co z tego ze suport wysoko? procz samego faktu? spadasz z roweru? i co z tego ze 12 cali rama? przy duzym amorze se jaj nie obijesz jak spadniesz a jak chcesz to sztyce 20cm wysuniesz.
problemy z dupy. a to zdjecie moze zmylic, wiec mowie - to jest pekniety full a nie sztywniak dm ;0
a co do dabąkow to jakos mnie ich ramy nie przekonuja ;)
xxxxxx to czemu psize fr w opsiie foty? loooool ;/ a co do pitbulla to ten z foty z 170mm wyglada jakby mial miec amora prawie pod katem 45^ ...
skumaj roznice miedzy ds a fr ;/ sztywniak i full. halo!
sztywniak dangerous majka jest mega, pod 170mm super. co z tego ze suport wysoko? procz samego faktu? spadasz z roweru? i co z tego ze 12 cali rama? przy duzym amorze se jaj nie obijesz jak spadniesz a jak chcesz to sztyce 20cm wysuniesz.
problemy z dupy. a to zdjecie moze zmylic, wiec mowie - to jest pekniety full a nie sztywniak dm ;0
a co do dabąkow to jakos mnie ich ramy nie przekonuja ;)
xxxxxx to czemu psize fr w opsiie foty? loooool ;/ a co do pitbulla to ten z foty z 170mm wyglada jakby mial miec amora prawie pod katem 45^ ...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
"Były już o tym całe tematy, ale zaraz giną tuszowane przez admina.
Nie dajcie sie zrobić w jajo !!"
Doprawdy cholernie ciekawe jest to piszesz, bo ja żadnego tuszowania się nie dopatrzyłem. Tematy są na forum, możesz je czytać i pisać w nich nadal, jednak nikt nie miał nic ciekawego do napisania, więc spadały... Uwielbiam takie teorie spiskowe ;]
Duncon robi dobre sztywne ramy, jednak nie pod wielkie widelce..
Nie dajcie sie zrobić w jajo !!"
Doprawdy cholernie ciekawe jest to piszesz, bo ja żadnego tuszowania się nie dopatrzyłem. Tematy są na forum, możesz je czytać i pisać w nich nadal, jednak nikt nie miał nic ciekawego do napisania, więc spadały... Uwielbiam takie teorie spiskowe ;]
Duncon robi dobre sztywne ramy, jednak nie pod wielkie widelce..