Siemanko.Jestem w posiadaniu od niedawna amorka SUNTORA NS 110 . Moje pytanko jest skierowane do posiadaczy ich. A mianowicie chcialem sie z orientowac czy to normalne ze te amory maja luzy czy moze ja mam tylko trefny egzemplarz. pozdro600 artur
wiesz co? mam takie wrazenie ze amorki nie powinny miec fabrycznie zaimplementowanego luzu :). Luzy robia sie jak troche na nim posmigasz... lepiej postaraj sie o wymiane. Ale przyznam ze nie mam tego amora.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
ja mam takiego mniej niz miesiąc i moze tam jakies luzy ma ale minimalne takie tyci tyci a to dlatego ze duzo pivotów na przednim robie i takie tam....aha i on ma skoku 100 mm a nie 110 mm a ja na max wbiłem na 95 mm...
hmmmmm.te piepszone luzy najbardziej sa wyczuwalne wdedy gdy najezdzam na jakas mala przeszkode,przy postoju tesh ale nie az tak. ja z niego wycisnac moge 115 mm poniewaz wyjalem z lewej goleni ta gume zeby go nie dobijac i wymienilem olej na 7,5W . pozdro600 arturlz
no wymiana oleju nie ale wyjecie tej piepszonej gumy to lepiej chodzi,jest 115mm skoku w pelni wykorzystanego,nie da sie tego dobic bo przeciez pleju nie skurczysz:P. pozdro600