Majciochy "street,park"

dragonfly
Kontakt:

Post autor: dragonfly »

a jeszcze jedno pytanie jakiego dużego masz a-ganga i jaki model ?? zastanawiam się nad kupnem 16,5' P.M. :D
Ride or die!
Omen89
Kontakt:

Post autor: Omen89 »

Fajny filmik, spoko combosy, ogólnie warty obejrzenia ;]
gambik
Kontakt:

Post autor: gambik »

Tassadar co ****** cioto wjechałem ci na dume?Jeżeli nazywasz to prawdziwą kichą to chciałbym zrozumiec co u ciebie jest spoko.Moze ty drugi czejsej jestes?bo jezdze 2,5 roku , i odlicz od tego pół roku przerwy z braku ramy.A jak są takie elo rap kozaki to niech pokazą jazde, jakoś o nich nie slyszałem,czemu nie są sponsorowani jak tak nakurwiają???.Jak zobacze ze dobrze jezdzą to przyznam racje.U mnie w miescie (11tys mieszkańców) tez jest sporo riderów,np. jeden na moim poziomie a drugi to hofek ( 180tailwhip bmx, tailwhip mtb) wiec nie *******,
A filmik wiem że kicha bo sie powtarza ciągle wszystko, non stop TAPy, NIE PIVOTY,a jazda tez kicha, bo np. dzis skleiłem 180xup od drzewa...

Dobrze napisałeś, ze to jest forum dh-złom, czyli 3/4 to dzieci do 15 lat które umieją tylko pedałować i twierdzą ze plastik jest wytrzymalszy od karbonu, wiec nie boje sie powiedziec ze jezdze lepiej.

RyyS przepraszam sorry,mój błąd. A z rozwojem bedzie ciężko bo sprzęt pada na łeb ;/ i nie ma gdzie sie rozwijac
dragonfly agang 24 13", 16,5" brzydko wygląda
gambik
Kontakt:

sprostowanie:
jezdze w streecie lepiej niz 3/4 tego forum , jest w tym racja, bo kont jest od chu.jaa tych co naprawde dobrze jezdzajest bardzo mało
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

gambikpozytywny filmik, szkoda tylko ze jestes krepej budowy i ten rower wydaje sie byc trszke za duzy dla Ciebie no ale to i tak nie psuje Twojej jazdy bo jezdzisz naprawde kozacko, podszlifuj jeszcze troszke 180 bo dla mnie osobiscie srednio sie podoba
btw. jaki to jest rozmiar ramy?
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
jacecko
Kontakt:

Post autor: jacecko »

Naprawde fajnie jezdzisz, gdyby filmik byl bardziej dopracowany itp ogladalo by sie rewelacyjnie tak to tylko docenia sie umiejetnosci
lankru btw. jaki to jest rozmiar ramy?
wydaje mi sie ze A-Gang 24:00 13"
Krulik90
Kontakt:

Post autor: Krulik90 »

dragonfly napisałes hehehe"a i do tego skromny :D" heheh a gambik "jezdze w streecie lepiej niz 3/4 tego forum" ale loozzz gambik lepiej jezdzisz odemnie w street musze sie tego obrotu na przednim kole nauczyć bardzo cie podziwiam tez mam aganga :D ale skonczyłęm go składac ziomek wypass smigasz
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))
_kraja_
Kontakt:

Post autor: _kraja_ »

dla mnie całkiem pozytywnie ,
elo rap,
drzewa tak katujesz ze chyba napisze do lesniczego...

11/10

POzdr
> Zielony <
Kontakt:

Re: Majciochy "street,park"

Post autor: > Zielony < »

gambik pisze:Oceniać jazde, nie filmik,że zle sklejony ze nudny i sie powtarza.
Jakis masz tam styl
ale niektore triki malo plynnie i takie silowo robione, ale spoko, dobrze jezdzisz, normalnie wymiatasz eloelo
te 720 na tej rampie, czy jak to sie zwie, to zajebiste, podoba mi sie, rzadzisz
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
gambik
Kontakt:

> Zielony < dzięki, dla mnie twoje 180 z manuala to kozak :]
kamil teraz siedzi u nas,w Kudowie. dzis przykminił bany barspina :D i Cię pozdrawia, a mnie namówił do 180 barspin... moze kiedys wpadne do poznania, miło by było z Tobą pojezdzic :D
> Zielony <
Kontakt:

Post autor: > Zielony < »

dzieki

Jak zobaczylem jak wjezdzasz na drzewo i odbijasz sie z x-up-em to odrazu kamil mi sie przypomnial, bo on tak samo to robi, hehehehe, wiec widac ze jezdzisz z nim :)
spoko wlatuj do Poznania :D
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
Matys HIPNO
Kontakt:

Post autor: Matys HIPNO »

gambik ehe ale są tez dzieci powyzej 15 którzy równiez tego nie wiedza :) wiec sij dupe i nie pieprz bo sa tacy któzy maja ponizej 15 i wiedza wiele rzeczy :) a filmik spoko 9/10 jazda a wykonanie 6/10
gutek281
Kontakt:

Post autor: gutek281 »

ej ludziska powiedzcie jak nazywa sie ta pierwsza muza..bo mi sie mocno spodobała :P
Figar
Kontakt:

Post autor: Figar »

jak dla mnie jezdzisz zajebiscie ... wielki respect dla ciebie ... powinno byc wiecej takich jak ty a nie pozerow dla ktorych liczy sie tylko sprzet i wyglad na rowerze ...trzymaj tak dalej ... chyba jestes 1 typem po obejrzeniu twojego filmika cos mnie tknelo zeby cie pochwalic :P
wkoncu nowa ramka :]- a-gang p.m. 2006
http://www.pinkbike.com/photo/914626/
bodziek
Kontakt:

Post autor: bodziek »

fajnie jezdzisz ale jakos dziwnie sie rzucasz na wszystkich od poczatku tematu. koledzy cie nie akceptuja? dajesz nowy fajny filmik na forum i od razu sie wylewnie zalisz ze nie masz stylu, jakies dziwne.. pierwsza muza fajna (co to?) druga kieepska...
grimeca system 1 (magura gustav) na przod za 100!!! entheogen@o2.pl
juraski
Kontakt:

Post autor: juraski »

Wrzuć jeszcze raz na ---> rapidshare albo niech wrzuci ktoś kto to ma bo już sięlimit wyczerpał
juraski
Kontakt:

Niehc ktoś jeszcze raz wrzuci na rapidshare bo się limit skończył:P
Junior
Kontakt:

Post autor: Junior »

dziwi mnie jedynie to ze sie tak rzucasz, pyskujesz i jedziesz.chill out czlowieku skoro jestes taki pewny siebie to zlej cale dh zone i to co na nim pisza- jak ja ;)

co do filmiku na prawde fajne triki niektore, brakuje ci w niektorych sily ale ogo,nie bardzo fajne.

co do twojej pewnosci ze jestes taki zajebisty,-nie mowie ze nie jezdzisz fajnie, ale czlowieku...znam osobiscie kupe ludzi ktorzy robia to samo tylko w zajebistym stylu. a co do twojego stylu- masz taki a nie inny, nie wyglada to plynnie, ale kleisz triki wiec nie ma co gadac ze brak ci stylu czy talentu.mniej rzucania sie i bedzie gotes. ode mnie 7/10,pozdro
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
juraski
Kontakt:

Niehc ktoś jeszcze raz wrzuci na rapidshare bo się limit skończył:P
ODPOWIEDZ