v-break cały zestaw..ma być żyleta

mebone
Kontakt:

Post autor: mebone »

klamki avida , hamulce deore LX z rownoleglym prowadzeniem klockow ,Klocki clarks. Wazne tez jest tez zeby linka byla szlifowana i byl dobry pancerz.
kobylas
Kontakt:

Post autor: kobylas »

dobra klameczki już wybrałem( http://www.allegro.pl/item117385328_klamki_stx_lx.html ) teraz został wybór v-ek....
albo deorki LX
albo avidy sd7
sam już nie wiem...
[...] stoje i oczekuje kiedy ty wyskoczysz na v-ki [...]
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

niebiez lxow, wez sd7 i edziesz mial kosa hample, a na lxach luzy sie robia w ****!!!
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

wowie o hamplu, nie klamce
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
Krulik90
Kontakt:

Post autor: Krulik90 »

jezu 3 dni temu maiłęm avidy na sprzedarz avidy 7 co miałem an przodzie wypasione hample teraz mam tylko ztyły bo piwotow nieposiadam w dj2 avid 7 sd polecam jak najbardziej aaa tylko aj np miałem jeden mankament sprezyne ujebałem niewiem jakim cudem hcyba jak kumple mi chamulce rozpieli niewiem ajk sie tostałoa le gwozdzika włzoyłem i jest git powiem ci nakniec tyle ze maja zajebista modulacje abu sie łatwo robi itp itp pozdro
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))
Magic
Kontakt:

Post autor: Magic »

mdfkkkkaskąd sie biorze takie pier*** że hample łapią luzy?! ;| Jeszcze nie widziałem żadnej vki w której luzy by pogarszały siłe hamowania albo modulacje - (mówie też o takich najtanszych za 10zł... )
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
ODPOWIEDZ